Dorjan Danny Sport 5

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1801
30.5.13 11:32

Díky, snad bude vše ok, už bych ho chtěla mít u sebe :srdce: A jj, chlapečka :-) u nás naopak byl pro tu černou nakonec jako první manžel a já jsem po delší době souhlasila a teď jsem za to ráda :-) tak uvidíš, třeba taky ještě změní názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mystrix
30.5.13 19:15

Dobrý den, tak jsme si dneska pro Dorjana byli a doufám že jsme vybrali dobře, u mě teda vyhrál vzhled, měla jsem vybrané tři druhy kočárku ale když jsem je naživo viděla a porovnala tak vyhrál Dorjan :-), hlavně ten velký výběr barev :-)

• Citovat
  • Upravit
11795
30.5.13 20:17
@mystrix píše:
Dobrý den, tak jsme si dneska pro Dorjana byli a doufám že jsme vybrali dobře, u mě teda vyhrál vzhled, měla jsem vybrané tři druhy kočárku ale když jsem je naživo viděla a porovnala tak vyhrál Dorjan :-), hlavně ten velký výběr barev :-)

ten je taky pěknej, já mám doma hnědo-béžovej s kočkama a puntíkama a mám kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12736
30.5.13 20:57

Původně jsem měla vybranej neutrální protože hned máme v plánu sourozence, ale nakonec jsem neodolala a růžový vyhrál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
31.5.13 09:20

@mystrix Vypadá moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
4.8.13 21:47

Ahoj holky, tak je pár měsíců po diskusi a jaké máte teda zkušenosti? Taky o něm velice uvažuji a chci objednávat tak za 10 dní… pořád nevím jestli butterfly nebo danny sport 5. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.13 19:05
@elaurra píše:
@bisonka Já až koncem října ;-) Náhodou - já bych černou brala všema deseti, ale u přítele by to asi neprošlo :-) Tak uvidíme.. my totiž ještě ani nevíme pohlaví, ale stejně bych chtěla něco neutrálního… Buď béžová a nebo se mi hodně líbí tento:
 http://dorjan.cz/…dacka-1.html

Hezký večer, taky máme vybraný kočárek Dorjan a moc se mi líbí tady ten, na který vložila elaurra odkaz a chtěla jsem se zeptat, jestli jste si ho nakonec koupili, nebo ne a pokud ano, mohla bych moc moc moc poprosit o vložení fotečky? Předem velmi děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
14.9.13 19:27

Tak ja nakonec do toho nesla, objevila jsem MNOHEM lepsi kocarek JEDO fyn 4ds s korbičkou Memo 2013:)
je lehký, skvele odpruzeny, velky, nadherny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.9.13 19:50

Nám se moc líbí Danny sport 5 2013 ten s bílou boudičkou s černýma tečkama a ještě ten s celou bílou boudičkou, ale z toho mám trošku strach. Nemáte náhodou někdo některý z nich nebo neviděli jste je naživo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
14.9.13 20:09

@jalucik tsky to byl uj favorit ten bily puntikaty, ale je tezky, nemotorny oproti tomu JEDO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
17.5.14 18:02

Ahoj holky, zajimalo by me jak jste nakonec s kocarkem spokojeny??taky nad nim uvazuju :think: diky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
17.5.14 18:03

@sarinka83 a co nakonec ten tvuj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maartynka
28.6.14 18:35

Ahoj holky, měla bych dotaz na maminku, která už používá sporťák… když se dá sedačka do sedu, tak ta boudička v zádu plandá a je to dost divný. Dá se to někam zastrčit, nebo ne? Děkuji za rady :-)a ještě jeden dotaz - taky máte v některých spojích vůli a trošku se to hýbe? Já jo, ale nemyslím si, že by to byla nějaká hrozná závada, co vy na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4