Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...Díky, snad bude vše ok, už bych ho chtěla mít u sebe
A jj, chlapečka
u nás naopak byl pro tu černou nakonec jako první manžel a já jsem po delší době souhlasila a teď jsem za to ráda
tak uvidíš, třeba taky ještě změní názor ![]()
Dobrý den, tak jsme si dneska pro Dorjana byli a doufám že jsme vybrali dobře, u mě teda vyhrál vzhled, měla jsem vybrané tři druhy kočárku ale když jsem je naživo viděla a porovnala tak vyhrál Dorjan
, hlavně ten velký výběr barev ![]()
@mystrix píše:
Dobrý den, tak jsme si dneska pro Dorjana byli a doufám že jsme vybrali dobře, u mě teda vyhrál vzhled, měla jsem vybrané tři druhy kočárku ale když jsem je naživo viděla a porovnala tak vyhrál Dorjan, hlavně ten velký výběr barev
ten je taky pěknej, já mám doma hnědo-béžovej s kočkama a puntíkama a mám kluka ![]()
Původně jsem měla vybranej neutrální protože hned máme v plánu sourozence, ale nakonec jsem neodolala a růžový vyhrál ![]()
Ahoj holky, tak je pár měsíců po diskusi a jaké máte teda zkušenosti? Taky o něm velice uvažuji a chci objednávat tak za 10 dní… pořád nevím jestli butterfly nebo danny sport 5. ![]()
@elaurra píše:
@bisonka Já až koncem říjnaNáhodou - já bych černou brala všema deseti, ale u přítele by to asi neprošlo
Tak uvidíme.. my totiž ještě ani nevíme pohlaví, ale stejně bych chtěla něco neutrálního… Buď béžová a nebo se mi hodně líbí tento:
http://dorjan.cz/…dacka-1.htmlHezký večer, taky máme vybraný kočárek Dorjan a moc se mi líbí tady ten, na který vložila elaurra odkaz a chtěla jsem se zeptat, jestli jste si ho nakonec koupili, nebo ne a pokud ano, mohla bych moc moc moc poprosit o vložení fotečky? Předem velmi děkuji.
Tak ja nakonec do toho nesla, objevila jsem MNOHEM lepsi kocarek JEDO fyn 4ds s korbičkou Memo 2013:)
je lehký, skvele odpruzeny, velky, nadherny..
Nám se moc líbí Danny sport 5 2013 ten s bílou boudičkou s černýma tečkama a ještě ten s celou bílou boudičkou, ale z toho mám trošku strach. Nemáte náhodou někdo některý z nich nebo neviděli jste je naživo?
@jalucik tsky to byl uj favorit ten bily puntikaty, ale je tezky, nemotorny oproti tomu JEDO
Ahoj holky, zajimalo by me jak jste nakonec s kocarkem spokojeny??taky nad nim uvazuju
diky za reakce
Ahoj holky, měla bych dotaz na maminku, která už používá sporťák… když se dá sedačka do sedu, tak ta boudička v zádu plandá a je to dost divný. Dá se to někam zastrčit, nebo ne? Děkuji za rady
a ještě jeden dotaz - taky máte v některých spojích vůli a trošku se to hýbe? Já jo, ale nemyslím si, že by to byla nějaká hrozná závada, co vy na to?