Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám kočárek Firkon Vario, nemůžu si stěžovat, má přehazovací rukojeť, velká korbička, prostě super, až na to, že je to z Polska a že mi zatáčí na pravou stranu pořád. Nevíte, co s tím, nebo kam s tím zajet pro opravu? Sestra měla s protáčecíma kolama předníma, takže jedno zacvakla a druhý nechala protáčet, ale já to nemám…Děkuju za rady!
Ja mam taky polskej kocar a nezataci… Nech si v pneuservisu zkontrolovat pneu, dofouknout, pripadne ufouknout…
Jj jak píšou holky, můžeš mít jedno kolo víc nafouklý. Chce to, aby byly stejně. Jinak my měli kočár poděděnej a zatáčel, protože měl bouchlou konstrukci. Manžel je naštěstí kutil, tak to poboucháním docela srovnal ![]()
Pokud kočár zatáčí, tak je to v konstrukci. Na kterou stranu táhne, tak je většinou více utáhnutý nýt či šrub na konstrukci
@ncc1701 píše:
Ja mam taky polskej kocar a nezataci… Nech si v pneuservisu zkontrolovat pneu, dofouknout, pripadne ufouknout…
Pneuservis
Docela jsi mě pobavila
S přítelem se tady válíme smíchy ![]()
Nám zatáčel kočár, když mi ho táta stlačil dveřmi od auta. Manžel to pak rovnal, ale dobré už to nebylo, takže u nás taky v konstrukci.
@nikol.ondrášovka píše:
PneuservisDocela jsi mě pobavila
S přítelem se tady válíme smíchy
Nevim proc, ja jsem tam casto pro nove duse ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
PneuservisDocela jsi mě pobavila
S přítelem se tady válíme smíchy
Mimochodem, z ceho si myslite, ze mimo sezonu zijou? ![]()
Zkontrolovat kola (nahuštění pneumatik, uložení), šrouby, konstrukci. Když nepomůže tak dát do servisu, klidně cyklistického. Pro chytrolíny, není to tak dávno co byly prodejny a servisy „Jízdní kola, kočárky, šicí stroje“, prostě obchod s mwchanickým servisem.
@nikol.ondrášovka píše:
Maxiálně tak cykloservis bych řekla
No tak to byste se s přítelem divili!
Ale tak hlavně že je to mega vtipný ![]()
@ncc1701 jako ta podstata zas tak vtipná není, ale jen jsem si představila jak kočár zvedá na hever a tak
promiň ![]()
@nikol.ondrášovka
Nebo ho sundá jednou rukou
Kamarád má pneuservis a říkal, že kdyby nedělali kočárky s nafukovacíma kolama, může to tam přes léto zavřít, jinak tam denně deset kočárků.