Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dotaz je trochu nešťastně formulovaný, marcipánová ozdoba se možná sehnat dá, i když se s ní bude manipulovat blbě, dá se koupit i hotová hmota na potažení, dokonce víc druhů a chutí, ale na vlastní korpus se musí rozválet, potáhnout, zaříznout, dozdobit…
Při nedostatku času a trvání na svém korpusu bych se taky přikláněla k jedlému papíru na krémový základ. Vypadá např. takhle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a odpadá shánění marcipánového krtka ![]()
Nebo je další varianta, že si obrázek vytiskneš a necháš si podle něj dort upéct
Dneska je spousta cukrářek amatérek, které zvládnou vykouzlit na dortu zázrak. Docela dobrý seznam je na dorty.artmama.cz, podle krajů se tam dají najít dámy, které pečení baví.
A jak se říká - za peníze v Praze dům, tak možná by se s nějakou dalo dohodnout, že si upečeš vlastní korpus a ona ti dort dozdobí ![]()
Tak si ten dort vytiskni a jdi do cukrárny, mě tam také dělali dorty dle mé představy…
Holky, díky, jste zlaté! Nakonec jsem to dnes ráno domluvila v pekárně, udělají mi ho podle fotky!
Luci pokud neseženeš krtka v cukrárně, tak doporučuju ten jedlý papír. U nás měl velký úspěch.