Dort s krtečkem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
21.6.12 22:41

Luci pokud neseženeš krtka v cukrárně, tak doporučuju ten jedlý papír. U nás měl velký úspěch.

• Citovat
  • Upravit
17609
21.6.12 22:53

Dotaz je trochu nešťastně formulovaný, marcipánová ozdoba se možná sehnat dá, i když se s ní bude manipulovat blbě, dá se koupit i hotová hmota na potažení, dokonce víc druhů a chutí, ale na vlastní korpus se musí rozválet, potáhnout, zaříznout, dozdobit…
Při nedostatku času a trvání na svém korpusu bych se taky přikláněla k jedlému papíru na krémový základ. Vypadá např. takhle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a odpadá shánění marcipánového krtka ;)

Nebo je další varianta, že si obrázek vytiskneš a necháš si podle něj dort upéct ;) Dneska je spousta cukrářek amatérek, které zvládnou vykouzlit na dortu zázrak. Docela dobrý seznam je na dorty.artmama.cz, podle krajů se tam dají najít dámy, které pečení baví.
A jak se říká - za peníze v Praze dům, tak možná by se s nějakou dalo dohodnout, že si upečeš vlastní korpus a ona ti dort dozdobí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.6.12 08:50

Tak si ten dort vytiskni a jdi do cukrárny, mě tam také dělali dorty dle mé představy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.6.12 11:39

Holky, díky, jste zlaté! Nakonec jsem to dnes ráno domluvila v pekárně, udělají mi ho podle fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.6.12 11:41

@Lucinka_Kla
nezapomeň pak dát fotku, rády koukneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.6.12 11:43
:dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie