Dort s krtečkem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
21.6.12 21:03

Dort s krtečkem

Holky, kde se dá něco takového sehnat?
http://www.google.cz/imgres?…
Jako takový potah na dort nebo tak něco. Dá se to objednat přes net, nebo tak? Korpus zvládnu, ale ten marcipánový potah s krtkem, to se musí dát někdo objednat :-).

Objednávala jste to už některá? Kde?

Předem moc moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
21.6.12 21:09

Zkus zajít do nějaké větší cukrárny s vlastní výrobnou a určitě by ti něco takového vyrobily. Já jsem si jednou u nás ve městě byla nechat udělat fotku na jedlý papír :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
21.6.12 21:14

To se nikde neobjednává, to si každý vyrobí sám. Podle šablony z papíru se vyřezávají části krktka z marcipánu a pak se to poskládá a je z toho obrázek.

• Citovat
  • Upravit
2377
21.6.12 21:22

Tohle dopredu neudelas, polamal by se jakmile vytvrdne, navic pri potazeni dortu by se taky ponicil, nejdriv musis potahnout dort - opatrne at se neznici vzor na potahovce a pak poskladat obrazek a udelat serepeticky kolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.6.12 21:37
@Renčí2 píše:
To se nikde neobjednává, to si každý vyrobí sám. Podle šablony z papíru se vyřezávají části krktka z marcipánu a pak se to poskládá a je z toho obrázek.

Ježíš, já nee, já jsem levá, mám dítě, pracuju a vůbec mě tohle nebaví. Já myslela, že koupit se dá už dneska všechno. Tak nic, zajdu zítra do nějaké větší cukrárny/pekárny a budu domlouvat! :)

Díky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.6.12 21:43
@beruska2× píše:
Tohle dopredu neudelas, polamal by se jakmile vytvrdne, navic pri potazeni dortu by se taky ponicil, nejdriv musis potahnout dort - opatrne at se neznici vzor na potahovce a pak poskladat obrazek a udelat serepeticky kolem :mrgreen:

Bez problémů uděláš (udělám 8) ).

@Lucinka_Kla - kamarádka objednává dorty s plochým obrázkem např. v Brně u Rozprýmů, ale to máš, jak jsem se dívala, krapet z ruky. Ale možná podobnou cukrárnu seženeš (i když bych to moc neviděla…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
@Lucinka_Kla píše:
Ježíš, já nee, já jsem levá, mám dítě, pracuju a vůbec mě tohle nebaví. Já myslela, že koupit se dá už dneska všechno. Tak nic, zajdu zítra do nějaké větší cukrárny/pekárny a budu domlouvat! :)Díky! :hug:

nemyslim ze prace a dite je prekazkou :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
@Lucinka_Kla píše:
Ježíš, já nee, já jsem levá, mám dítě, pracuju a vůbec mě tohle nebaví. Já myslela, že koupit se dá už dneska všechno. Tak nic, zajdu zítra do nějaké větší cukrárny/pekárny a budu domlouvat! :)Díky! :hug:

Anebo upeč dort a nahoru lípni jedlý papír s krtkem (http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…) a dozdob krémem.

• Citovat
  • Upravit
2377
21.6.12 21:47
@Len-til-kah píše:
Bez problémů uděláš (udělám 8) ).@Lucinka_Kla - kamarádka objednává dorty s plochým obrázkem např. v Brně u Rozprýmů, ale to máš, jak jsem se dívala, krapet z ruky. Ale možná podobnou cukrárnu seženeš (i když bych to moc neviděla…).

ja bych to teda nedelala, pak se to polame, prace je tahu a zakaznik nas.ranej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.6.12 21:51

Evidentně máš špatnou technologii. Nic se mi nepoláme. Ale to je akademická debata. Jen za každou cenu radit zakladatelce, aby si dort vyrobila sama, mi přijde docela mimo. Někdo peče dorty, někdo háčkuje, někdo paličkuje, někdo šije hračky, atd. Já se taky nebudu učit plést svetr jenom proto, že to jiné ženské umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.12 21:51

Nebo si můžeš koupit hotového krtka-postavičku marcipánovou :-) To se určitě sežene :kytka: Já jsem tedy dort max. marcipánovou hmotou potahovala, vykrojila jsem pár kytek a hotovo. Nemám moc představivost, nejsem tvořivá a vždycky, když jsem se snažila o nějakou krásu (při zdobení dortů) tak to dopadlo všelijak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.6.12 21:56
@Len-til-kah píše:
Evidentně máš špatnou technologii. Nic se mi nepoláme. Ale to je akademická debata. Jen za každou cenu radit zakladatelce, aby si dort vyrobila sama, mi přijde docela mimo. Někdo peče dorty, někdo háčkuje, někdo paličkuje, někdo šije hračky, atd. Já se taky nebudu učit plést svetr jenom proto, že to jiné ženské umí.

ale dort prece potahnot sama musi, kdyz si ho chce upect ne :nevim: jak to chces jinak udelat.. to by me moc zajimalo, pokud to chce zkusit tak co.. prece se na to pta..
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.12 22:01

Holky, já jsem k 1.roku dort objednala-byl naprosto úžasný, krásný i dobrý. Ke 2. jsem ho dělala sama, tvar motýlka… a říkala jsem si, že i když nebude tak dokonale krásný, je dělaný s láskou :srdce: nakonec se docela povedl a chuťově taky super :kytka: tak když ho maminka chce svému dítku upéct, tak jen s chutí do toho, uvidíš jak bude krásný @Lucinka_Kla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
21.6.12 22:03

:lol: Ne. Otázka byla, jestli se to dá koupit a kde.
Obrázek a potah jsou dvě různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.6.12 22:11
@Len-til-kah píše: :lol: Ne. Otázka byla, jestli se to dá koupit a kde.
Obrázek a potah jsou dvě různé věci.

manipulace s tim je prece uplne stejna :roll: :roll: :roll: :roll: proste si to chce trosku osahat to je cely a kdyz to nezkusi, tak to asi nezjisti.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák