Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dcera bude mít také za pár dnů první narozeninovou oslavu (mimochodem se jmenuje Lili
). Tak jako ostatním diskutujicim by se mi plenkový dort moc nelíbil, dceři možná jo, pleny by rozházela všude. Pokud nechceš kupovat hračky a "blbinky' ale dát praktickou věc, tak bych na tvém místě dala poukázku třeba do e-shopu nejbaby.
Taky si myslim, ze to lze udelat i vkusne ☺️.pekna stuha, zakomponovat i nejakou hracku. Pleny bych vzala 4 nebo 5. Ale radsi bych se zeptata i na znacku.jsou deti, ktere snesou jen nejake pleny
@Bytsamsebou píše: Více
Taky mi to přijde trapný. A dostat bych to fakt nechtěla. Jako pro své dítě myslím ![]()
No a pokud trváš na dortu, nebo už máš nakoupené věci, tak třeba nám by byly jakékoliv jiné pleny než kalhotkove- natahovací k ničemu. Velikost bych vzala asi 5, 4 by mohli být malé už teď nebo za chvíli a můžou mít pleny ještě do zásoby.
@Petra0009 píše: Více
Ano značku i typ vím, jen jsem si nebyla jistá tou velikostí… Jinak souhlasím, myslím si, že to vkusně jde udělat… A ona jako největší jedlík jakýho znám, tak ocení spíš křupky a kapsičky a tady ty dobrůtky pro mimča… Pak tam budou ty bodyna a maminka si přála botičky, poslala přesně typ co chce, tak bobře budou capajdy
@Šmoulice píše: Více
Jako já darovanému koni na zuby nehledím, ale protože mě to přijde trapné, tak bych to nikomu nedarovala. Ale né každý má vkus
.
Ať už to uděláš jakkoli, tak to pořád bude nevkusný. Dort z plen přesně spadá do kolonky „dárek od burana“. Rady na vkusný a praktický dárek jsi tu dostala, poukaz je úplně ideální, ať už do nějakého eshopu, drogerie, lékárny nebo případně na nějaký zážitek, ale pokud tak trváš na tom, že chceš tomu dítěti způsobit vyrážku, protože ani neznáš značku, a nadto k tomu chceš ještě působit i nevkusně a trapně, tak jo, klidně ten dort udělej. Velikost 4 či 5.
@curria ZNAČKU ZNÁM, NEZNÁM VELIKOST… Už toho mám dost tady, achjo
@Lilianka33 píše: Více
Protože to většině lidem přijde nevskusný a trapný, tak toho tady máš dost? ![]()
A teď si představ, že si totéž může myslet i máma toho ročního prcka. ![]()
@Lilianka33 píše: Více
Ročilovat se nemusíš. Je to šíleně trapný. Ale šíleně, kdyby mi to někdo dal, budu si myslet, že upadl na hlavu. Dala bych poukaz, nebo ty boty, co chce matka. Ty budou snad dost drahý. Dítěti bych dala tu kapsu a křupky, aby teda něco dostalo, lepší by ale byla kniha.
Celkově jsem neměla ráda dárky od cizích, byly většinou blbý a neužitečný, pokud nebyly domluvený. Jediný, co bylo vždy ok, bylo Lego.
@Anonymní píše: Více
Tak jako dárek od firmy k narození mimina ok, ale dát tohle někdo z mých kamarádů, rodiny nebo známých k 1. narozeninám mému děcku, tak vážnou tvář a krédo „darovanému koni na zuby nekoukej“ zachovat fakt nedokážu. V tomto případě je to totiž trapný, nevkusný a buranský, ať už si zakladatelka bude snažit namlouvat si cokoli jiného.
Oukej, když pominu tvar dortu, jde to nějak hezky a podle vás vkusně udělat abych to jen nehodila do tašky? Nějaký košík naaranžovat?
Příspěvek upraven 10.06.25 v 13:53
Me by takovy darek pro dite teda nevadil. viděla jsem dort z plen, ktery byl fakt pekny. navic ty pleny nebyly ani tolik videt-byly tam ruzne doplnky apod.