Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, jdeme na oslavu 1 roku a chci vyrobit dort z plen, obskládat ho nějakými potřebnými věci a tak… Jenže mám problém, nevím jakou velikost plen koupit… až do oslavy se už neuvidíme, že bych se nenápadně podívala
Poradíte prosím buď jak to zjistit nebo jakou velikost byste vzaly vy?
Zadnou, prijde mi to nechutny a nehygienicky. Navic nevkusny a vypada to jak z devadesatek. ![]()
Ono je to většinou podle váhy. Roční dítě bych viděla na 4, možná spíš 5. ![]()
@Fee-bee píše: VíceŽe jo:) jsem si představila dort i s přílohou a dost se mi navalilo
Me rocni melo 3. Kazdopadne za me to je fakt des. To dostat, tak bych mela co delat udrzet tvar.
@Maggdallena Já nevím, myslím že to jde udělat i vkusně decentně, ne jak někdo psal jak v 90.
@Svetluska55 Já nad tím přemýšlela tak, že tomu dítěti je to v roce stejně jedno, navíc blbinek dostane od všech… Tak jsem chtěla něco užitečného, ale ne to jen hodit do taštičky a tady máte… Byly by to plíny, křupky, ovocný kapsičky, pak tam bude mít pack bodyček
Příspěvek upraven 10.06.25 v 12:54
Podle me narozeniny ma dite a darek by melo dostat takovy, aby melo radost.
Pleny se davaji spis po porodu a skutecne jako pozornost/pomoc rodicum.
Kazde dite je fakt jinak velke, v tom roce uz ty rozdily byvaji i 2 vel., takze bych se proste zeptala na vahu a delku mimca. Naslepo bych to nekupovala.
@Lilianka33 píše: Více
Tak jedno mu to neni, urcite v roce uz vnima a potesi ho darecky. Doted si pamatuju, co dostaly nase deti na prvni narozeniny a jakou mely radost.
@Zmatka Rodiče nechtějí, aby dítě dostávalo blbosti, který bude v bytě pak moc a akorát na bordel
Ne každej potřebuje dítě zahlcovat zbytečnými dárky… Navíc od toho jsou spíš babičky… My chtěli dát proste něco užitečného
@Lilianka33 píše: Více
V roce už mi přijde takový dort jakože pozdě. Raději bych dala třeba poukaz do herny, na cvičení a tak. Dort z plenek by se mi v roce asi moc nelíbil, i když dítě v roce plenky ještě mnohdy má ![]()