Jak udělat dort z plen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3017
11.6.25 20:26

Dostala jsem to od kolegyň při rozlučce v práci a byť bych to osobně nedarovala, spokojeně jsem to odnesla domů.
Ale vnímám to hodně jako dárek pro mámu a ne pro dítě, takže bych se tomu k prvním narozkám vyhnula. Tím spíš, že neznáš velikost a značku.
Jestli by někdo býval chtěl vidět rozzářená očička, mohl na první oslavu donést 3 nafouklé balónky. Nebo 15 minut dělat ten trik chytání pivních podtácků ve vzduchu :)
Nejlepší by bylo se zeptat rodičů když bych ráda darovala užitečnou spotřební věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.6.25 21:42
@bse.pedro píše: Více

A četl jsi to celé? Že rodiče nechtějí, aby jejich děcko dostávalo blbosti? Které žřejmě stejně dostane od babiček a za chvíli ho přestanou bavit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.6.25 22:12
@Alušáček píše: Více

Prostě chce, třeba i kvůli ostatním hostům, aby to vypadalo jakože slavnostně. Prostě zabalený dárek. TŘEBA :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
11.6.25 22:13
@Taktinevím píše: Více

Jasně… Když má děcko narozeniny, koupím tátovi cigára… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.6.25 22:16
@Maggdallena píše: Více

Ona chtěla ale vědět, jestli má někdo nápad, zkušenost,, jak ten „dort“ z toho udělat, protože je přesvědčená, že JE to dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
11.6.25 22:19

Když je někdo přesvědčený, že je dobrý nápad sednout holou pérdelí na kaktus, taky ho v tom nebudu podporovat… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.6.25 11:34

Děkuju @Taktinevím … Já jsem z toho popravdě dost špatná, dostat takovou čočku kvůli ničemu… Řakla jsem si, že nápad dotáhnu do konce… pleny mám zjištěný, značku, velikost, typ, všechno… dokoupila jsem i blbůstky pro dítě (bublifuk, atd.) kterými to ještě obskládám a dostane i balonky nafouknutý heliem… Budou tam věci jak pro dítě jako zábava, tak užitečný věci, který se budou hodit si myslím… I kdyby ty pleny měly zůstat u babiček jako náhradní, kdyby náhodou někdy něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
13.6.25 16:24
@bse.pedro píše: Více

Nemusíš se vyjadřovat vůbec třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
13.6.25 16:27

Ale můžu, když je to veřejná diskuse… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
13.6.25 16:56

@Lilianka33 57713371 [/citace
No jo, co naděláme. Dobře jsii udělala, myslím, že sis přecijen nějaké tipy odsud vzala za své, třeba ten bublifuk. A napiš, jak oslava dopadla. Když budeš chtít, tak třeba jen mě do zprávy. :)
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect