Jak udělat dort z plen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
10.6.25 14:18
@Anonymní píše: Více

To je mozne. Kazdopadne my na 4 (Albert, Kolorky a Harmonie) koncili nekdy ve 2 a ctvrt letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
10.6.25 14:31

Je fakt, ze s dcerou jsem taky koncila na vel. 4.

Jinak jako dort by me neurazil :D Sama bych to nedala, mam to spojeny s kycem, ale ze bych si tak tukala na hlavu, to zase taky ne. Samozrejme kosik je prakticky.

Na druhou stranu, ja jsem oslavu prvnich narozenin fakt pojala jako hezke setkani rodiny a znamych, deti si hraly, dite sedelo mezi krasnyma hrackama (zadne blbosti, babicka treba prinesla krasne odrazedlo, ktere melo dite dalsi 2 roky…). Nadsene. Asi by mi prislo divne dostat pleny, tech jsem mela plnou skrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.25 14:32
@Maggdallena píše: Více

Však to je super, krásně to demonstruje ten rozptyl. Proto bych se neradila na netu „Kup 5“ :mrgreen: :palec: Dokonce ani dle váhy. Někdy se takto 2 velikosti překrývají a mému dítěti to kolikrát dle váhy prostě neodpovídalo (délka dítěte, tenké nožičky, macaté nožičky, pupíček nebo hubeňour). Tak jak my dospělí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.25 14:39

A na tatínky taky bacha, ten náš si zapomínal velikost aktualizovat a velice přesvědčivě všem tvrdil např. Babylove 4. Děcko mezitím vyrostlo o 2 kg a 8cm, ale působil tak erudovaně, že nebýt to moje dítko, tak mu i věřím, že ví o čem mluví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15820
10.6.25 14:42

K patnáctinám pak dort z toaletního papíru a k osmnáctinám z vložek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birgitka
10.6.25 14:47
@Zumpa píše: Více

Z kondomů.

• Citovat
  • Upravit
6913
10.6.25 14:48

Když už chceš dávat capáčky, bodýčka, knížečku a jiné fajn potřebné věci, tak vymysli nějaké zajímavé balení..? Stejně na tom nikomu nesejde, to mi věř.
Dort z plen mi přijde k 1. narozeninám úplně out, na to už není nikdo zvědavej, vůbec se to nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.25 14:53
@Anonymní píše: Více

No dovol. My jakožto bezdětní dávali vždy k prvním narozeninám nějaké jídlo, přesnídávky. Dělají ať už Mixit, grizly a jiné značky i dárkové boxy pro děti. a to vím i já, že to je mnohem praktičtější než random pleny, který dítě nosit za dva měsíce už ani nemusí :lol:
K narození miminka by mě to napadlo taky, ale k prvnímu roku asi ne, to se přiznám. To i mně jako bezdětné přijde prdlé, pokud si o to dotyčná vyloženě neřekne.

• Citovat
  • Upravit
15820
10.6.25 14:58
@Birgitka píše: Více

To jsem chtěl původně napsat, ale vložky mi přijdou podobněji úchylné jako plenkodort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.6.25 15:16

@Birgitka ja kdyz odchazela na materskou, dostala jsem v praci na rozlouceni rovnou 2 plenkove dorty. Vezt to pak mhd bylo zajimave. Ale trapne mi to neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8968
10.6.25 16:32

Na plenky bych dala maximálně poukaz, ať si koupí, které chtějí. Dítěti bych koupila hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
10.6.25 16:36
@Fee-bee píše: Více

Mam to stejne. K narozeni prvniho ditete jsem takovej dort dostala taky, myslim, ze dva. Nikdy jsme ty pleny nepouzila a vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
10.6.25 16:37
@Kelsey1 píše: Více

Přesně - třeba ty capáčky dle přání matky + hračka / poukaz.. Tohle je zbytečné a obávám se, že nebude doceněno,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8968
10.6.25 16:43

Neříkám, že se mi plenkový dort nelíbí. Líbí, když se udělá hezky. Ale dovolila bych si ho jednou dát jen vlastní dceři, až bude čekat malé. Protože ji znám. Vím, co si můžu a nemůžu. Potenciální nevěstě nevím, jestli bych riskovala. Nechci mít nevratnou nálepku pindy tchýně jednou :mrgreen:. Nikomu jinému absolutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
10.6.25 17:22
@Kelsey1 píše: Více

Tak zase takhle to nevidím, proč pin-dy?
Spíš mi to přijde k jednomu roku už takové nevhodné. K narození dítěte, budiž, jako dárek k odchodu na mateřkou apod. Ale k roku se dá vymyslet milion praktických fajn dárků než plína. Dost bych na to zírala, kdybych to dostala, a tak nějak bych nepobrala, proč nestačila poukázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí