Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte tu někdo zkušenosti s tím, že Vám má třeba kamarád poslat balík a vy jste si ho radši nechaly zaslat na poštu, protože víte, že by jste v době dodání nebyly doma? Pošta Vás pak nějak informuje, když tam balíček doručí nebo jak to funguje? Dneska jsem si totiž nechala zaslat od kamaráda balík přímo na poštu.
Děkuji moc za rady.
Prisla mi sms, ze si balik mohu vyzvednout a kod pro vyzvednuti, ktery reknete na prepazce.
@Oriseka a posílal vám balík třeba nějaký kamarád nebo nějaka fyzická osoba? Když objednavam z e-shopu, tak to vím jak funguje, to normálně přijde SMS, ale právě jsem si nebyla jistá, jestli posílají SMS i takhle, když je to mezi dvěmi fyzickými osoby.
@Olivie31 píše:
@Oriseka a posílal vám balík třeba nějaký kamarád nebo nějaka fyzická osoba? Když objednavam z e-shopu, tak to vím jak funguje, to normálně přijde SMS, ale právě jsem si nebyla jistá, jestli posílají SMS i takhle, když je to mezi dvěmi fyzickými osoby.
Ano posílají.
Pokud tam to číslo uvedl, tak pošlou. Nebo si od kámoše vyžádej číslo zásilky a můžeš si to sledovat sama.
Česká pošta ho domů nedoručí, ani když jsem doma, takže si nechávám posílat balíky jinou firmou.
@Zumpa píše: Česká pošta ho domů nedoručí, ani když jsem doma, takže si nechávám posílat balíky jinou firmou.
Taky to u nás jeden čas tak bylo. Pak se stal zázrak a našli za tu almužnu schopného a poctivého člověka a ten nám to doručí fakt až „do ruky“.
Pokud tam kamarád uvedl telefon, tak pošlou SMS. S kódem tě pak odbaví přednostně. Tahle služba poště v poslední době celkem slušně funguje.