Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dojde. Já to taky jednou popletla a řídili se podle adresy a PSČ na balíku mi sami opravili. Pohoda.. ![]()
Dodatek, špatná adresa kterou jsem zadala neexistuje, takže někomu jinému dojít snad nemůže
@Anonymní píše:
Dodatek, špatná adresa kterou jsem zadala neexistuje, takže někomu jinému dojít snad nemůže
Tak zadala si špatnou adresu nebo PSC?
@Anonymní píše:
Dobrý den, objednávala jsem si balíček, zadala adresu, dnes ráno mi přišla sms od pošty, že ho budou dneska doručovat. Bylo tam i tel. Číslo na doručovatelku, a já si teprve teď všimla že jsem zadala špatné PSČ, poslední 2 číslana poště mi to neberou, doručovatelka také ne
co teď? Dojde ta zásilka správně? Všimla jsem si že tel. Číslo doručovatelky je stejné jako od jiné zásilky, kterou jsem si objednávala před pár měsíci kde je adresa správná a ta došla
Vůbec to neřeš. Ono je PSČ „k ničemu“. My zadali PSČ správně, na poště ho opravili špatně, protože v ČR je asi 5 obcí stejného jména. Dopis obešel všechny a vrátil se do té první. Vždy škrtli PSČ a napsali to „správné“. Ještě jsme tam měli razítko „zjistěte si správnou adresu a usnadněte nám práci“ ![]()
@EvieK
Zadala jsem špatné PSČ, tou adresou která neexistuje myslím celou adresu = obec, číslo domu a psč… Koukala jsem se na mapy jestli existuje ta adresa se špatným psč, jelikož v čr jsou stejné názvy obcí myslím 2-3
Dobrý den potřebuji poradit chtěla jsem poslat tátovi peníze ale až teď jsem si všimla že jsem napsala špatně psč místo do chodba to přijde na rotavu vrátí se mi peníze spět na mou adresu nebo o peníze přijdu?
Dobrý den, objednávala jsem si balíček, zadala adresu, dnes ráno mi přišla sms od pošty, že ho budou dneska doručovat. Bylo tam i tel. Číslo na doručovatelku, a já si teprve teď všimla že jsem zadala špatné PSČ, poslední 2 čísla
na poště mi to neberou, doručovatelka také ne
co teď? Dojde ta zásilka správně? Všimla jsem si že tel. Číslo doručovatelky je stejné jako od jiné zásilky, kterou jsem si objednávala před pár měsíci kde je adresa správná a ta došla