Doručení dopisu

28.9.22 10:19

Doručení dopisu

Mam dotaz..mam pritele na vazbe..psala jsem mu prvni dopis takze cekam ze mi taky nejakej ten dopis od neho prijde..jenze mam celkem problem ziju s mamou a ja nemam cas zastihnout postacku az mi bude dorucovat postu a jelikoz jsme male mesto kazdy se s kazdym zna talze vim ze moje mama je po cely den doma a postacka preda dopis ji..nechci aby ten dopis prevzala moje mama nevite nekdo jestli se to da udelat tak abych ten dopis dostala ipravdu jen ja do svych rukou? Nechci aby ho davala moji mame kdyz uz tak aspon ke me do schranky dekuji🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65204
28.9.22 10:20
@ChantallGarsia píše:
Mam dotaz..mam pritele na vazbe..psala jsem mu prvni dopis takze cekam ze mi taky nejakej ten dopis od neho prijde..jenze mam celkem problem ziju s mamou a ja nemam cas zastihnout postacku az mi bude dorucovat postu a jelikoz jsme male mesto kazdy se s kazdym zna talze vim ze moje mama je po cely den doma a postacka preda dopis ji..nechci aby ten dopis prevzala moje mama nevite nekdo jestli se to da udelat tak abych ten dopis dostala ipravdu jen ja do svych rukou? Nechci aby ho davala moji mame kdyz uz tak aspon ke me do schranky dekuji🌸

pochybuju, že on to pošle doporučeně, takže to půjde jen do schránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.9.22 10:23

@ChantallGarsia a poslal to doporučeně nebo obyčejně? Možná zavolat na doručovací depo ať se zásilka i obyčejná uloží rovnou na poště… Třeba by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 10:25
@Tony02 píše:
@ChantallGarsia a poslal to doporučeně nebo obyčejně? Možná zavolat na doručovací depo ať se zásilka i obyčejná uloží rovnou na poště… Třeba by to šlo.

Ja se omlouvam ja nejsem z ceska ted nejak nechapu proto se ptam a ja nevim co je to doporucene😬vim jen ze je tam znamka a moje jmeno 😩 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
28.9.22 10:27

@ChantallGarsia zajdi na poštu a nech si tam na svoje jméno zařídit odnos/schránku. Nevím jak se to jmenuje přesně, ale tvoje věci budou zůstávat na pobočce, dokud si je sama nevyzvednes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 10:29
@Cenarius píše:
@ChantallGarsia zajdi na poštu a nech si tam na svoje jméno zařídit odnos/schránku. Nevím jak se to jmenuje přesně, ale tvoje věci budou zůstávat na pobočce, dokud si je sama nevyzvednes.

Dobre dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.9.22 10:29

@ChantallGarsia se známkou obyčejně. Tak zkusit přes doručovací depo nebo jak radí @Cenarius na ukládací poštu a domluvit se tam, ať ti dopisy a balíky ukládají přímo u nich bez pokusu o doručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
28.9.22 10:52

Jestli máš schránku se svým jménem, bude ve schránce :nevim: evidentně máma neví, že sedí, co? Nebo s tím minimálně nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.22 21:30
@pikola píše:
Jestli máš schránku se svým jménem, bude ve schránce :nevim: evidentně máma neví, že sedí, co? Nebo s tím minimálně nesouhlasí.

Nevi ze sedi sklamalo by ji to a nechci ji nic vysvetlovat nevic ma svych starosti dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová