Co děláte na halloween ?

92
27.9.22 19:40

Co děláte na halloween ?

Zdravím, vím že je teprve konec září a Halloween je za dlouho ještě ale už teď se snažím nabrat inspiraci. Já toto období (pak i Vánoce a Velikonoce) prostě miluju a chtěla bych dětem to nějak udělat hezký, když u nás se nechodí po barácích. Mám v plánu udělat doma nějakou výzdobu s duchy, netopýry, vydlabané dýně apod., nic morbidního s krví atd. Upéct slepovacky v podzimních a strašidelných motivech, nakoupit sladkosti jak se budou v této edici zas prodávat, možná udělat vosí hnízda jako čarodějnický klobouky. A nachystat nějaké občerstvení (ještě nemám ale inspiraci. Ale co dál? Vymyslite nějaký program atd? Pojďme si dát tipy s nápady. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
27.9.22 19:50

Ségra má na halloween svátek, tak sme dělaly jako malé vždy oslavy v kostýmech s kamarádkama :mrgreen: no teď si tak uděláme nějakou menší výzdobu, vydlabeme dýni, pustíme nějakou strašidelnou pohádku (strašidelnou myšleno něco v čem vystupují strasidla, třeba hotel Transylvánie apod), koupíme něco zub a tím to asi tak končí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
27.9.22 19:57

My nic neděláme ale napadá mě jestli by třeba i rodiče z okolí něco nechteli udělat tak že byste třeba udělali nějakou strašidelnou stezku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.9.22 19:59

Doma mívame tématickou výzdobu.
Ale víc to opět rozjezdu v práci. Nějaké tvoření, kreslení atd. Uděláme si párty, kde si přinesou kostýmy a klidně něco dobrého 🥨 🍩 🍫 🍿 🍹.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.9.22 20:07

Hele nic extra, vydlabeme dýni, upečeme perníčky se strašidelnou tématikou. S manželem se koukneme na nějaký horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
27.9.22 20:18

Žasnu, co lidí to slaví, jde to mimo mě. Na pinterestu toho najdeš mraky 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.9.22 20:31

Ja kazdy rok kupuju dyni a pak s detma vydlabavam. Hodim to na balkon, dam do ni svicku, zhasnu v byte a deti cele hodiny koukaji na chechtajici se dyni. Jinak jsem toho moc nedelala, mozna zkusim ty pernicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.22 20:49

Doma to neslavime. Nějak jsme tomu nepřišli na chuť. V práci se ale dělá výzdoba.
Dělali jsme např duch s papírových kapesníčku a dýně z krepaku. Stejně tak pavouky. Ono udělat kuličku, zamotat do papíru, nakreslit obličej a pověsit. Není taková práce a nevypadá to vůbec ošklivě. Pavoukům se ale lepili nohy z chlupatých drátku. Něco i na kolíčky.

• Citovat
  • Upravit
4903
27.9.22 20:51

Máme sraz s kamarádkami u některé na zahradě (dohromady už to dá asi 15 dětí :mrgreen: ), kde vyrábíme něco podzimního - dýně, lucerny atd., dáme svařák, punč… a pak po setmění jdeme na průvod s lampiony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.9.22 20:55
@vedma007 píše:
Máme sraz s kamarádkami u některé na zahradě (dohromady už to dá asi 15 dětí :mrgreen: ), kde vyrábíme něco podzimního - dýně, lucerny atd., dáme svařák, punč… a pak po setmění jdeme na průvod s lampiony.

Jeeee, to musi byt krasne. Takovy maly halloweenovy klub bych taky chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.9.22 22:27

Mám Halloween moc ráda :) Miluju Harryho Pottera, takže 100% nějaká výroba tématických jídel : dýňové paštičky, máslový ležák :srdce: A večer nějaký HP díl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
27.9.22 22:52

Vůbec. miji nas americké nesmysly vč. sv. valentyna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.9.22 15:41

Já tedy max dlabu dýni, ze který pak něco vařím :). Ale přijde mi to jako super nápad pro děti se tomu trošku pověnovat. Asi bych se zkusila domluvit třeba s nějakými jinými rodiči vzájemně na menší koledu pro děti, nebo bych jim vymyslela nějakou stezku/schovávačku v přírodě… tohle bych jako dítě sežrala i s navijákem… i dnes vlastně :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.9.22 15:44

@Ahep jenže halloween původem americký není. Lidí zapomínají že většinu svátků do Ameriky přitáhli přistěhovalci. Ale kouřit jim nevadí i když tabák je původem z Ameriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.10.22 19:25

Tak ale na to, že tu je plno mamin, tak jsem se toho moc nedozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie