Došlo mi mateřské mléko. Jaké UM koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
23.6.22 17:42

Došlo MM. Jaké koupit?

Zdravím. Už 3 dny si všímám že mám opravdu málo mléka a 3 dny mi malý pláče. Rozhodla jsem se že ještě dnes půjdu koupit uměle mléko ale problém je ten že malý neumí víc flašky. Neumí cucat všechny flašky kterém doma mám byly k ničemu a ani moje odstříkané mléko z nich nepil. Nema ani dudlík. Potrebuju akutně radu jak ho nakrmit a jaké mléko koupit, podle čeho vybirat. Je mi jasné že každé mléko sedne každému jinak, ale podle čeho vybrat to první. Koukala sem a jsou na nich nějaká čísla.. poradi mi někdo? Prosím jen k tématu, rozhodla jsem se tak, protože je kojeni pro mě utrpení poslední dobou, a pro malého taky. Je mu 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18267
23.6.22 17:45

@barelunka152

v lékárně ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14576
23.6.22 17:48

Hmmm to je prekerka. Na každém mlicku je věk, pro kterou kategorii je určené, a podle toho jsou přidělena každému mlicku ta čísla, tak to není složité vybrat, když se tom budeš chvilku zabývat. Spíše bych se bála toho přechodu na flašky, když ti je odmítá, to je největší pakarna :roll: tatínek bude ochoten se zapojit? To by mohlo taky hodně pomoci a mne třeba výrazně pomohlo, řešila jsem teď něco podobného, ale s batoletem :oops: :lol: klidně můžeš zrušit i jen část kojení a část nahradit flaškou a pak uvidíš, co dal :think: aby zase v těchto vedrech neměl zbytečně malo tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.6.22 17:51

@Semtex urcite se zapojí, on má maly takový hrniček s širokou savičkou.. ale necucá z ní, jen do toho kouše a ono to sem tam teče, pije vodu s dzusem nebo čaj nebo jen vodu. :oops: Ach Jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
23.6.22 18:12

Pokud mu je 7 měsíců, bude to chtít mléko „2“. Značky musíš vyzkoušet, nám se osvědčila Beba comfort (máme zatím „1“). Pokud ti odmítá láhev ale kojit se umí, řešením by mohl být dokrm cévkou po prsu (cévku CN-01 koupíš ve zdr. potřebách), návod případně tady dál je ještě možnost dát miminku napít z kalíšku/panákovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.6.22 18:14

Hele nechci tě děsit, ale mně ani jedna holka UM nepila z jakékoliv flašky, ani když měly hlad. Vodu pily ze skleničky od asi osmi měsíců, UM nikdy. Když jsem odstavila starší tak už jí byl rok, tak přešla na kravský a rostlinný mlíka. Mladší má 10 měsíců a vypadá to že to půjde stejně. Jako asi by hlady neumřely, ale nevyhladověly nikdy natolik, aby si vzaly UM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
23.6.22 18:19

Už je to velké mimino, řešila bych primárně jídlo, aby se najedl - už může docela dost potravin.

Tekutiny po lžičkách a kojit furt pryč. Umělé mléko je skoro zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14576
23.6.22 18:28
@barelunka152 píše:
@Semtex urcite se zapojí, on má maly takový hrniček s širokou savičkou.. ale necucá z ní, jen do toho kouše a ono to sem tam teče, pije vodu s dzusem nebo čaj nebo jen vodu. :oops: Ach Jo..

A zkoušeli jste třeba MAM lahvicku? Má takovy placaty savicky ze je to jako vykojeny prso :mrgreen: :P, a malej to celkem vzal. Ovšem um mi nepije, jen ovocný čaj a bylo období, kdy pil i vodu. Ale aby z toho pil víc, musel stejně nastoupit taťka a odvézt ho na den k babičce, aby mě neviděl a nepozadoval prso :roll: pak už dobrý a teď pije i když mu dávám já. Když si zvyknul na tuhle lahvicku, bere už i Avent a Lovi, co jsme doma měli, a vybírá si, ze které chce zrovna pít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (každé ráno mu naliju ten čaj do dvou nebo trech různých). Momentálně nepije z hrnecku, protože tam nemám přehled, kolik ml vypije. Bylo totiž krátké období, kdy mi prave pil min a začal i min curat, ze ještě chvilicka chyběla a jela bych s nim fakt už do nemocnice :nevim: :? :zed: taťka to zachránil a teď pije zas vcelku normálně a curani už taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.6.22 19:25

Zkusila bych avent nature lahve nebi medela calm, mléko je super Kendamil, chuťově i složením je dobré, třeba to projde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.6.22 05:03

@Scara máme mám lahve o celou sadu AVENT a nic z toho nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie