Dmbio umělé mléko od 12 m

20
22.6.22 19:52

Dmbio umělé mléko od 12 m

Ahoj :mavam: chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímhle UM? Dcera je od narození na HiPP, chtěli by jsme přejít na tohle um, ale nikde jsem nenašla žádné recenze. Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
22.6.22 20:27

Já si skoro myslím, že u těch pokračováních mlék je to jedno. Dcera to dm bio pila do dvou a půl let, nesmrdí, dobře se rozpouští, žádné trable po něm neměla. Navíc cena je fakt příjemná, já ho můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
22.6.22 20:27

Kamarádka dává dmbio asi od 3 měsíců, v těch složeních všech um není nic moc rozdíl. Kdyby v tom byly srajdy, tak se to snad ani neprodává. Pokud sedne, tak bych klidně vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
22.6.22 21:18

Četla jsem teď někde, že drogerie Dm vyhrála nějaký test potravin. Příkrmy a kaše dokonce vyhrály z testovaných.
Mléka a ještě k tomu pokračující bych se vůbec nebála. Navíc v roce už děti mají trávení Ok, takže si myslím, že málo komu by nesedlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
23.6.22 08:53

Chce to zkusit, koupila bych jedno balení, přinejhorším to dáš do pečení. S tím že děti již mají dobré trávení tak vemou cokoliv bych zase tak úplně nesouhlasila.
Dcera bez zjevných intolerancí mi při pokusu o přechod na jinou značku mléka v 1,5 roce i v 2,5 roce (pokaždé samozřejmě jiná značka) v pohodě mléko vypila a v zápětí vyvracela. Ten druhý přechod jsem dokonce zkoušela postupně, nahrazovat odměrku denně a jak jsem se dostala cca přes půlku šlo vše ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová