Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Helena1718 píše:
@Ivan PPZ proste já ji psala ze ji hodinky pošlu i s clankama ale neposlala jsem ji je, poslala jsem jen hodinky
A proc ji neposlete i ty clanky?
Vy jste něco prodala, ona to obdržela. Je to použitá věc. Pokud jste napsala rozměr, má paní smůlu. Tak ji ty články pošli a máš klid.
to si paní může jít stěžovat třeba na nádraží.
@Helena1718 schovej si komunikaci, hlavně to, že jsi jim nabídla vrácení peněz pokud pošlou zpět hodinky. Osobně myslím, že z toho nic nebude, bylo to zboží z druhé ruky, věděli, že je používané, malé tričko taky nevrátí a nedávají trestní oznámení na to, že je malé.
@Helena1718 píše:
@Agusaguss ano napsala @Ennny ona je nechce poslat
No, když vám dala najevo, že je nechce, tak vyřešeno… zbytečně plašíte. Plňte sliby.
@wildcherry pokud jsem tu slátaninu pochopila, ona ji je poslala, ale ta ženská tvrdí že ne a ona je tím pádem už nemá. ![]()
@Helena1718 píše:
@Ivan PPZ proste já ji psala ze ji hodinky pošlu i s clankama ale neposlala jsem ji je, poslala jsem jen hodinky
tak to je v právu ona, ale max na to, abys jí vrátila peníze a ona hodinky. Pokud to nechce bohužel, když články nejsou.
S vama je hrozna komunikace, nezlobte se na me
. Takze po domluve jste poslala nekompletni balicek, vy ty clanky ani nemate a hodinky vratit i tak nechce. A ona vam vyhrozuje policii?
Vy je nemáte, ona je nechce. Ale ve finále se to řeší zrušením té koupě, ona vám vrátí hodinky, vy jí peníze a možná ještě náklady na to vrácení.
Takže evidentně byl pro ni řemínek moc krátký a počítala s tím, že si ho nechá z těch článků prodloužit. No to bych tě teda milovala
Tak jí ty články pošli, ne? Nebo už je nemáš?
@Aspera dekuji, já ji nepsala ze ji vratim penize napsala jsem ji ze jsem ty hodinky poslala, a ze je má doma, ze nevim, co řeší protože mi její sestra psala ze ať ji vratim penize nebo hodinky jinak půjdou podat trestní oznámení ![]()
@Ennny píše:
@wildcherry pokud jsem tu slátaninu pochopila, ona ji je poslala, ale ta ženská tvrdí že ne a ona je tím pádem už nemá.
Prave ze neeee
@Ivan PPZ píše:
Vy je nemáte, ona je nechce. Ale ve finále se to řeší zrušením té koupě, ona vám vrátí hodinky, vy jí peníze a možná ještě náklady na to vrácení.
Já to pochopila, že kupující ty články chce, nechce poslat hodiny zpátky. Zakladatelka vědomě poslala balíček bez těch článků. To je guláš, co? ![]()