Dostanu přestupek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.8.19 08:43
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, ****paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000,**** dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?

Promiň, ale všichni ti tu radí, aby si se s paní spojila a zkusila se s ní podobrém domluvit a pak z tebe vypadne, že už jste domluvené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115648
16.8.19 08:46

Proč jí nevrátíš peníze? Přesně kvůli takovým lidem jako ty nikdy neposílám peníze předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15736
16.8.19 08:46
@bse.pedro píše:
Dělá mi hodně dobře, když se do zaslouženejch problémů dostanou zloději a podrazáci. Pokud se tu objeví ta poškozená paní, milerád jí bezplatně poradím a pomůžu s veškerým vyřizováním, včetně podání trestního oznámení na policii… 8)

Já se k tobě přidávám. Nesnáším špínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15736
16.8.19 08:47
@NerozhodnaBedulinka píše:
Promiň, ale všichni ti tu radí, aby si se s paní spojila a zkusila se s ní podobrém domluvit a pak z tebe vypadne, že už jste domluvené?

Vždyť se podívej na její příspěvky, to je nějaký postih z Chánova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.8.19 08:55
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?

Já se Vážně nemám za co stydět. Pokud jsi četla dobře, tak jsme ti vcelku věcně poradila. Jako jiné mnohé tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.8.19 10:24
@Helena1718 píše:
@jessikka bohužel jsem s ni domluvena, co jste to za lidi ani člověku nepomůžete, radsi ze sebe budete delat chytry, no hnus, paní jsem se omluvila a nabídla ji penize na články a ona souhlasila, volala na policii a ta ji rekla ze to nebudou resit když to neni nad 5000, dela vám hodne dobre když ten druhy má problemy?

Ty ses dopustila podvodu.
Rad tady máš dost. To je ta pomoc. Lidé z diskuze za tebe problém nevyřeší. Nebo jak jinak by sis tu pomoc představovala? Že ti pošleme peníze? Nebo že té kupující pošleme ty články? To asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.8.19 10:57
@bse.pedro píše:
Dělá mi hodně dobře, když se do zaslouženejch problémů dostanou zloději a podrazáci. Pokud se tu objeví ta poškozená paní, milerád jí bezplatně poradím a pomůžu s veškerým vyřizováním, včetně podání trestního oznámení na policii… 8)
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.8.19 11:04

Jak tu již padlo, paní jsi podvedla a ta je oprávněně vytočená. Zařídila bych se podle zdejších dobrých rad, paní se omluvila a nabídla vrácení peněz. To s tou dobírkou mi přijde jako dobrý nápad, taky bych se bála zboží vracet předem. Když to necháš vyhnít, bude se to resit přestupkem a bude tě to stát mnohem víc peněz, nemluvě o zasloužené ostudě. A mám ještě řadu, která tu nepadla - popros někoho, ať ti ten mail pro paní napíše, protože jestli s ní komunikuješ jako tady, to se fakt ničeho nedoberete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 11:10

@tmeren paní jsem se omluvila a domluvila jsem se s ni, tak klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.8.19 11:18
@Helena1718 píše:
@tmeren paní jsem se omluvila a domluvila jsem se s ni, tak klid

Děkuji za starost, jsem naprosto klidná, protože já nikdy nikoho nenapalila a chovala se vždy slušně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 11:19

@tmeren každý někdy udelal chybu tak si uvědomte ze nikdo neni svatej :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.8.19 11:21

Samozřejmě, ale vy jste prodávala něco, o čem jste věděla, že nemáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
16.8.19 11:22

@Helena1718, chyba není podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.19 11:25

@AnnieTRoj Ale jasne ze je, uvědomila jsem si ze jsem udelala chybu tak jsem se paní omluvila a domluvila jsem se s ni, uz neni co resit tak se tu mějte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115648
16.8.19 11:31
@Helena1718 píše:
@tmeren každý někdy udelal chybu tak si uvědomte ze nikdo neni svatej :think: :andel:

no a vrátíš jí teda peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák