Dosti nepříjemná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.4.20 13:00

Dosti nepříjemná menstruace

Dobrý den, minulý měsíc jsem si menstruaci vynechala takže jsem HA dávala brát hned znovu a nevynechala jsem sedm dní, z důvodu dlouho plánované a vysněné dovolené která se nakonec ani nekonala kvůli momentální situaci. Momentálně jsem včera měla dostat menstruaci. Celý týden mě bolí podbrisek jako čert a včera jsem (sprominutim) měla na tamponu jen pár kapek a přes noc totez, ráno jsem si dala teplou vanu abych to trochu rozehnala, ale nic. Hrozně mě to bolí, ale moc to neteče. Spíš to jsou takové ty tmavě hnědé až černé kousky. Jinak nic víc. Nestalo se to některé? Nevíte čím by to mohlo být? V momentální situaci ve světě nechci otravovat doktory abych poté zjistila že se nic neděje. Předem děkuji za odpovědi ❤

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
2.4.20 13:06

No potřebuješ aby se z tebe dostala děložní tkáň za dva měsíce. Rozhodila sis cyklus, tak teď holt si dej ibuprofen a přežij horší menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
2.4.20 13:09

Nikdy jsem s přetahováním prášků neměla problém, teda, co si vybavuju, celé další platíčko jsem nevypotřebovala, ale MS přišla po vynechání vždy. Kamarádky ale po přetahování problémy měly, s takovou ojebávkou těla se s tím dá ale počítat, ne? Taky jsem pro ibáč a čekat týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí