Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neporadím přímo se značkou, ale cenové si myslím, že se vejdeš. Tak šťastnou ruku. My máme obyčenou Caretero Diablo XL.
My koupili nedavno Reemy, šly jsme teda pro jinou za jiný penize, ale pan nam chtel asi usetrit koruny
vypada celkem dobre a myslim ze byla těsně pod 5tisic. Je to teda 9-36.
Edit: napsala jsem remmy ale spravne jsou 2E. Takze Reemy ![]()
Nemá někdo třeba tuto ?
https://www.feedo.cz/…dacka-black/#show
či tuto ?
https://www.feedo.cz/…black-night/
Ráda bych, kdyby měla sedačka Isofix.
@hanabenešová nebyla by lepší 9-18? Já bych šla buď do Maxi cosi, cybex nebo romer. V této cenové relaci tam najde a dopadají nejlépe v testech. Dají se koupit i kolem 3000. Do těch co si dávala bych nešla, leda najít v testech, že jsou fakt dobré.
Kup Romer 9-18 a pak cybex 15-36. 9-36 nemá smysl, protože ty sedačky jsou užší a později se ti do nich dítě už stejně nevejde a budeš kupovat další.
@Aspera No, v testech bývají často ty za 10 000 a to je bohužel moc. No uvidím. Chtěla jsem spíše 0-18, ale ta nabídka nic moc. Jedině, pokud bych nechtěla Isofix, tak ta nabídka je dobrá. Tak tápu, jestli se nemám smířit s tím, že tohle tam zrovna nebude.
Proč chceš 0-18? Tyhle kompromisní sedačky mají smysl, pokud má někdo velké dítě, co vyroste z vajíčka a ještě nesedí. Koukni na romer king II, ověřená kvalita za dobrou cenu.
@hanabenešová tyhle sedačky co jsou pro dvě kategorie většinou jsou k ničemu. Neplní pořádně funkci ani v jedné kategorii a jsou dražší. Koukni do kategorie co fakt potřebujete a pokud to bude nějaká z těch lepších značek, tak ji pak bez větší ztráty i prodáš. A v testech jsou i tyhle levnější sedačky. My máme všechny sedačky maxi cosi do 5000 a všechny jsem našla v testech.
Já moc nerozumím tomu proč bud kategorie 0-18 nebo 9-36? Předpokládám, že dítě je už větší, takže mu stačí sedačka od 9kg. Sice 0-18 bude protisměrná, což se poslední dobou doporučuje, ale k tomu zase nesedí to, že by zakladatelka klidně koupila sedačku 9-36. Z kategorie 9-18 jsme měli Cybex juno-fix a byla jsem s ní spokojená, teď má jedna dcera Cybex Pallas fi, ta je 9-36kg. Druhá už má tu věší od Cybexu 15-36kg. S oběmi jsem spokojená, obě máme na isofix. Ale s tou Cybex Pallas asi bude problém se vejít do 5 tisíc, leda s verzí bez isofixu
@Janli No právě to řešíme, prcek je obr a ve vajíčku je mu těsno
no a vzhledem k tomu, jak roste mi přijde nesmysl si pořizovat autosedačku do 13kg. No, ale promyslím to. Moc děkuji za rady.
@hanabenešová a jak máš staré dítě? Do autosedačky od 9kg musí umět pevně sedět a mít minimálně 9 měsíců. Ale tedy v 9m moc dětí ještě spolehlivě nesedí.