dotaz

15
10.6.05 14:56

dotaz

holky já jsem tady poprvé a jen se chci zeptat.Mě to stále nedá :D Kamarádka mi říkala, že když je žena těhotná zežloutnou jí uši, né celé je n nahoře.Slyšela jste o tom některá?Moc děkuji za odpověď p.s. opravdu to není ze srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
10.6.05 15:05

Ackoliv to nebylo ze srandy, tak jsem uz dlouho tak nezasmala :)))))
Ale popravde nevim , treba jo :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.6.05 15:14

Hi, hi, při pátku dobrý příspěvek :lol:
Holky těhulky jaká máte ouška? Něco takového slyším poprvé.
Ale přidám něco od mojí gyndr - říká, že když je žena cca 14 dnů před porodem, zvětší se jí nos. Já si zapomněla poznamenat kdy mi to řekla a za jak dlouho jsem rodila. Ale upozornila mě na to dvakrát a to nemyslela ve srandě, to má odpozorované z praxe.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.05 15:16

já si opravdu nedělám srandu :cry: Je pravda, že napsané to vypadá opravdu směšně, já věděla, že mi to nebudete věřit.Ale opravdu jsem to slyšela, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to je skutečně pravda.Nemyslím celé uši žluté, ale jen vlastně ty špičky nahoře,prý.Já ještě těhotná nebyla, tak nemůžu posoudit.Bohužel s manželem se pokoušíme a zatím to nejde, tak jestli bych to pak opravdu poznala i z toho kromě mensesu.Ona ta holka měla mimoděl. a prý jí ty uši zežl.
Anonyme opravdu nemusíš být sprostá, já tady nikomu nic neudělala, jen jsem se chtěla zeptat a jinak bych sem nechodila.Jinak bych spíš šla ke Snažilkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
10.6.05 15:50

Moje šéfová na mně poznala moje první těhu ještě dřív než mi vynechala ms. Říkala že podle očí, že mi trochu zapadly.
DoDo nelam si s tím hlavu, je to tu na otázky.
Přeji hezký víkendík. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.05 19:00

No mě to jen zajímalo, co je na tom pravdy.Ona mě to řikala tak přesvědčivě :) Já to také právě neslyšela, tak jsem myslela, že má někdo podobnou zkušenost.Samozřejemě, že asi ty ušiska nebudou žluté jak citron, ale můžou mít jen takový nádech.Asi něco, jak mají děti žloutenku.Možná, že třeba někdo může mít takovou reakci na těhotenství.No tak já si počkám až se nám to povede někdy a první co bude, zkontroluji ty ušiska. :) Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
10.6.05 21:25

hihi, tak to je hezký,ale v dobrým.
každopádně moje maminka věděla, že jsem těhu ještě dřív, než mě to vůbec napadlo a to jsme se snažili rok, takže jsem se cítila těhotná neustále. prý to prostě bylo vidět :D
miselline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.6.05 22:38

Jezkovy zraky, tak to slysim prvne. Mam dve deti, ale zlute usi jsem teda nepozorovala. Na konci tehotenstvi (u holcicky) se mi zvetsil nos, to je fakt, ale jinak…nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.6.05 19:54

Jsem ráda,že jsem se dnes od srdce zasmála,fakt hezké.No nevím,taky jsem neslyšela,já jsem teď těhulka a nic,ale třeba na někoho takovýho narazíš,proč ne.Jsme různí,každý jiný,tak uvidíš.Mě to ale rozesmálo,nic ve zlým,promiň.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.05 22:30

DoDo

Holky já se taky smála, kdyzž jsem to psala a následně po sobě četla :D Ale prostě mi to nedalo a chtěla jsem se zaptat zkušenějších, jestli to je možné.Ta holka mi to řekla stylem:ty těhotná nejseš, protože se to pozná podle zabarvení uší.Já jsem to právě také neslyšela, tak jsem se chtěla zeptat jestli je to možné.Ale co jsem tedy zatím vysledovala, tak o tom nikdo neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
12.6.05 06:00

Tak o uších jsem taky neslyšela, ale kdo ví, třeba mi zežloutly, jen jsem je nepozorovala, byly schované pod vlasy :)

Kdysi mi ale někdo říkal, že těhotným nechutná pivo a to tedy na mě platilo. Ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná, věděla jsem, že je něco divného, protože mi nechutnalo pivko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.6.05 08:22

Ahojky, tak to já jsem se před porodem zvětšila celá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.6.05 17:50

dobrý:)

Na tvým místě bych dala dotaz dr. Kouckému z virtuální porodnice.cz.
To je takovej celkem sympatickej, ale malinko namachrovanej týpek, kterej snad pracuje u Apolináře. No a už tam vedle hrůz jako je odloučení placenty a strangulace pupečníkem, řešil i pojídání hranolků v těhu, případně melír(světlej) na hlavě budoucí rodičky. Nikdo jinej ti na to kvalifikovaně neodpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
13.6.05 08:42

Ahojky, toto je fakt moc hezká diskuse, taková miloučká. Ale pokud se mi před porodem zvětší nos, budu jak princezna ve Třech veteránech 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.05 15:09

Ahoj holky,
slyšela jsem, že se na masáž hráze může použít obyčejný, ale za studena lisovaný olivový olej , tak se chci zeptat, jestli je to pravda, abych nedostala náhodou nějaký výtok nebo infekci a neohrozila tak miminko. Za odpovědi předem díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky