Co dělat s neustálým pálením žáhy? Můžu si dávat Rennie?

24
10.6.05 14:21

pálení žáhy

Ahoj holky,

můžete mi, porosím, některá poradit co dělat s neustálým pálením žáhy??? Můžu si dávat Rennie? V lékárně mi řekli, že to těhule můžou, ale tak i tak se chci zeptat jaké s tím máte zkušenosti. Ať sním co s ním tak je to vždy stejné, nejhorší to bývá večer, to je mi zle jako koňovi :-) Díky, díky :-) Snoopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
10.6.05 14:23

Ahojki, mne v lekarne doporucili Stoppal a pomaha mi! Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.6.05 14:26

děkuji Jarusko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.6.05 14:31

Ahoj, mě trochu pomohly TUMS a pak chroupání mandlí a místo polštáře složená peřina, takže jsem spala v polosedě, ale lepší nějaké vyspání, než žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.6.05 14:33

Jo, Verco, to mas pravdu, v noci me budi bolest zaludku a paleni zahy a dokonce se mi zda o jidlech ze kterych se mi behem spanku dela jeste hur :-) proste priserny, jsem zvykla spat bez polstare a tak to teda zmenim, moc diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
10.6.05 14:45

Rennie mi dala v ordinaci přímo sestřička gyndaře i když jsem jí říkala, že to nepotřebuju. Dostala prý vzorky a je to pro těhulky dobré, tak že je rozdává těhotným pro strýčka příhodu =o))))))). už mi rok leží v lékarničce :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.6.05 14:52

jeee, Radino, no to se mas, ja uz uplne od zacatku (snad prvniho dne :lol: ) zmiram den co den, doufam, ze mi to pomuze a jsem rada ze je rozdavala primo sestricka, tak to si je urcite s klidnim svedomim dam, nerada bych drackovi ublizila ;-)

• Citovat
  • Upravit
595
10.6.05 14:55

Já si dala obyčejnou sodu v tabletách. Je hnusná, ale pomůže a na gyndě mi ji nezakázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.05 15:36

Tak já si dám sklenici mléko, ale pomůže jen na chvilku, takže si ji dám před spaním a snažím se co nejdříve usnout :lol:
 Zuzik

• Citovat
  • Upravit
184
10.6.05 17:01

Ahojky,
Rennie vůbec nevadí, rozhodně lepší, než soda, ta je daleko agresivnější. Já jsem ho cucala v jednom kuse, pálila mě žáha celý den. :roll: Nebo ještě je velmi šetrný Malox, je to emulze.
Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.6.05 17:23

Jéjda holky, to znám. Z toho jsem málem zešílela.Trápilo mě to celý poslední trimestr. Doktorka říkala, že až mimčo sestoupí níž (před porodem), že se to spraví. Jenže mi mimčo kleslo až při porodu :?
Ulevilo mi vždy - ale jen na chvilku :( vypít hrnek teplého mléka a spát v polosedě. Jenže cca po dvou hoďkách už jsem byla zas v kuchyni ohřívat mléko…:lol: Teď už se tomu jenom směju. Snad mě to podruhé nepotká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
10.6.05 18:57

Ahojky,
já jsem od dr. měla napsaný MAALOX. Je to suspenze, docela dobrá i na chuť. Užívá se 1 pol. lžíce a můžu říct, že pomoc od pálení se dostavila okamžitě po polknutí. Než jsem z kuchyně došla do postele, už jsem o pálení žáhy nevěděla :lol:

Jinak dá se koupit i bez předpisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
11.6.05 18:09

Mě se osvědčilo cucat tabletky TUMS. V těhotenství se mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
12.6.05 05:54

Já jsem pila mátový čaj, uklidnil žaludek a žáha přestala pálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí