Bolest břišních svalů v těhotenství

45
8.6.05 14:41

Bolest břišních svalů v těhotenství

Ahoj,

prosím o radu, co děláte s bolestí přímých svalů břišních v těhotenství.

Jsem ve 25 tt, břišní svaly mne bolí jen občas, ale když bolí, tak docela dost. Slyšela jsem, že je to problém holek, které hodně sportují. Což se o mne nedá říct, sportovala jsem jen rekreačně. Bolí mne opravdu břišní svaly, nejsou to poslíčci. Někdy mi připadá, jako by se skoro až trhaly.

Děkuju všem předem za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4097
8.6.05 14:50

Ja mam to same, uz od zacatku tehu. Jsem teprve v 10tt, ale svaly boli taky. Nikdy jsem nijak necvicila, takze fakt nevim. Me na to pomaha prilozeni rukou na bricho a zahrivani. Vic neporadim.
 Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.6.05 15:28

Jo Lenko, já tohle měla taky kolem 30 tt a bylo to jako kdybych měla ty svaly extra namožený nebo tak. Ani otočit v posteli jsem se skoro nemohla. DOktor na to koukal jak puk, asi se s tím moc nesetkával.
Snad tě uklidní, že to pak za nějaký tři týdny přešlo.
NiKina 39+1 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.05 14:58

ahoj, nejspis je to od toho, jak se deloha napina a zvetsuje, zkus si prilozit flasku s teplou vodou a nelez na zadech s natazenyma nohama, to se namahas jeste vic, nohy mej vzdycky pokrceny, at uz na boku nebo na zadech, snad se ti trochu ulevi, mne to tedy pomaha. Mej se hezky a prijemne tehotenstvi
Radka 36+4 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.15 21:29

Jsem ve 25+4 a boli me uz cca 14dnu vzdy po mensi zatezi, predklonu a tak brisni svaly, presne tak jakoby se napinaly… Je to primo cast nad pupikem, sportovala jsem driv, pohybu jako takoveho mam stale dost, nicmene tohle je neprijemne, nicmene asi je to spojeno s rostoucim briskem, ze?!

• Citovat
  • Upravit
37145
6.5.15 21:42

Mělo by to byt jak se napíná děloha a bříško se zvětšuje… mě pomohla třeba horká vana nebo aspon dlouhá sprcha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí