krevní testy v 16tt ???

4
9.6.05 13:18

krevní testy v 16tt ???

Ahoj holky,

příští týden mám jít na krevní testy na genetiku v 16 tt. Můžete mi někdo napsat, jak dlouho trvalo, než jste měli výsledky? Mám doktora, který k nám jezdí ordinovat jen jednou týdně, ale výsledky bych ráda věděla co nejdříve…

díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
9.6.05 13:52

Ahojky,
mě setřička řekla, že výsledky jsou normálně do 10 max. 14 dnů, ale jelikož je doba dovolených (odebírali mě v září) tak ty moje budou max. do 3 týdnů. No a nakonec z toho byly týdny 4.
Jinak říkala, že pokud by byl problém tak by mi sami zavolali.

Tak tahle to probíhá u nás :lol:

Určo se na tu ček. lhůtu zeptej při odběru. Sestřička by ti měla sama říct jak dlouho to trvá :)

Měj se hezky a přeji dobré výsledky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.6.05 14:57

ahoj

výsledky krevních testů v 16 tt bývají standardne do jednoho týdne hotovy. Samozřejmě ppokud jsi z většího města tak dřív, v menším městě můžr trvat dýl…

3 tejdny je fakt moc - 3 tejdny trvaj výsledky amina a prej je to pěkná pakárna na ně čekat.

Takže jen ty nejlepší výsledky přejí

Markéta a Michal - brzo 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.05 15:00

ahoj,
mne delaly testy v pondělí a výsledky budou už dnes, tedy za 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
50
9.6.05 15:36

Ahoj, a som dostala vysledky po tyzdni, ale podla spravy z genetiky boli hotove 3 dni po odbere.
Nech ti dobre dopadnu!!
Rysulka 18tt+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.6.05 15:36

Ahoj, ja som dostala vysledky po tyzdni, ale podla spravy z genetiky boli hotove 3 dni po odbere.
Nech ti dobre dopadnu!!
Rysulka 18tt+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.6.05 20:44

Ahoj,
mě říkali 7 až 10 dní a byly hotové za týden. Dozvěděla jsem se je zž jsem šla na další kontrolu. Můj lékař většinou pošle okamžitou pozvánku, kdyby v jakýchkoli výsledcích něco bylo. Takže jsem věděla, že je vše OK. Vpořádku to bude určitě i u tebe. :) Držím pěstičky Kubinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.6.05 21:49

Ahoj,
u nás je to taky tak asi 3-7 dní. Ale já osobně jsem tohle v druhém těhotenství už ODMÍTLA, protože až v 70 procentech to vychází falešně pozitivně (počítají se do toho nějaké průměry výskytu,podle toho, kde člověk bydlí) a pak se maminka akorát zbytečně stresuje a honí po dalších vyšetřeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
10.6.05 13:54

Ahoj,

já jsem výsledky měla do druhého dne :P
Nedokážu si představit, že bych čekala 7 dní a déle… :?

Lukina 22tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky