Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
příští týden mám jít na krevní testy na genetiku v 16 tt. Můžete mi někdo napsat, jak dlouho trvalo, než jste měli výsledky? Mám doktora, který k nám jezdí ordinovat jen jednou týdně, ale výsledky bych ráda věděla co nejdříve…
díky za info
Ahojky,
mě setřička řekla, že výsledky jsou normálně do 10 max. 14 dnů, ale jelikož je doba dovolených (odebírali mě v září) tak ty moje budou max. do 3 týdnů. No a nakonec z toho byly týdny 4.
Jinak říkala, že pokud by byl problém tak by mi sami zavolali.
Tak tahle to probíhá u nás ![]()
Určo se na tu ček. lhůtu zeptej při odběru. Sestřička by ti měla sama říct jak dlouho to trvá ![]()
Měj se hezky a přeji dobré výsledky ![]()
ahoj
výsledky krevních testů v 16 tt bývají standardne do jednoho týdne hotovy. Samozřejmě ppokud jsi z většího města tak dřív, v menším městě můžr trvat dýl…
3 tejdny je fakt moc - 3 tejdny trvaj výsledky amina a prej je to pěkná pakárna na ně čekat.
Takže jen ty nejlepší výsledky přejí
Markéta a Michal - brzo 4 měsíce
ahoj,
mne delaly testy v pondělí a výsledky budou už dnes, tedy za 3 dny.
Ahoj, a som dostala vysledky po tyzdni, ale podla spravy z genetiky boli hotove 3 dni po odbere.
Nech ti dobre dopadnu!!
Rysulka 18tt+2
Ahoj, ja som dostala vysledky po tyzdni, ale podla spravy z genetiky boli hotove 3 dni po odbere.
Nech ti dobre dopadnu!!
Rysulka 18tt+2
Ahoj,
mě říkali 7 až 10 dní a byly hotové za týden. Dozvěděla jsem se je zž jsem šla na další kontrolu. Můj lékař většinou pošle okamžitou pozvánku, kdyby v jakýchkoli výsledcích něco bylo. Takže jsem věděla, že je vše OK. Vpořádku to bude určitě i u tebe.
Držím pěstičky Kubinka
Ahoj,
u nás je to taky tak asi 3-7 dní. Ale já osobně jsem tohle v druhém těhotenství už ODMÍTLA, protože až v 70 procentech to vychází falešně pozitivně (počítají se do toho nějaké průměry výskytu,podle toho, kde člověk bydlí) a pak se maminka akorát zbytečně stresuje a honí po dalších vyšetřeních.
Ahoj,
já jsem výsledky měla do druhého dne ![]()
Nedokážu si představit, že bych čekala 7 dní a déle… ![]()
Lukina 22tt