Dotaz k platbě go pay

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.6.18 14:50

Dotaz k platbě go pay

Dobrý den, máte zkušenost s platbou go pay? Dnes jsem chtěla objednat ebook, zadala jsem iniciály bez telefonního čísla a v momentě, kdy jsem chtěla platit na mě vyjelo potvrzení čtyřmístného kódu v sms. tak jsem potvrdila a v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem telefonní číslo vůbec nezadala, to už se mi tam otevřela celá brána s předvyplněnou kartou. tak se chci zeptat, nevíte, jak to funguje? zatím jsem přes kartu nakupovala na Amazonu a v Ikei, když se zeptátm tak blbě- to si mě počítač takto pamatuje včetně telefonního čísla, že nemusím nic zadávat? A je běžné vyplňovat nějaký kód, abych byla vpuštěna k platbě kartou? Trošku jsem dostala strach, jestli jsem nenaletěla nějakému podvodníkovi, když jsem vyplňovala ten kód, ale paní se tváří solventně se spoustou fanoušků a snahou prodat…Radši jsem to celé zavřela a zablokovala si internetbanking. Díky za odpovědi a prosím anonym, nechci, aby rodina věděla, jak utrácím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101529
5.6.18 14:57

Tak telefonní číslo máš ke kartě přiřazené v bance, kdyby se zadávalo při platbě, tak by to bylo zabezpečení dost na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová