Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždycky, když se mi zhorší kvalita vlasů, nebo mi začnou padat, koupím ajurvedsky čaj, viz odkaz a za 14 dni mám po problému, vyzkoušela jsem spoustu drahých přípravků a tento čaj stojí 100kc a výsledek se vždy dostavi
piju ho vždy cca 2-3 měsíce,2×-3× denně, nemá žádné vedlejší účinky ani nijak výraznou chuť.
http://www.everest-ayurveda.cz/…n/bhringaraj
Pred měsícem jsem začala s přípravky od Milva. Obsahují Chinin, po kterém se zlepšuje kvalita vlasů, zároveň i růst. Zkusila jsem i když jsem nevěřila. Po měsíci o 100% lepší kvalita a KONEČNĚ rostou!
Pořídila jsem šampon, masku a vodu, investice cca 500 i s poštou.
Já používám šampón Milva a k tomu jím Veniru a jsem naprosto spokojená. Vlasy mi po měsíci přestaly padat a rostou nové. Předtím jsem měla Biosil a ten mi nepomohl.
Mně na kvalitu pomáhá klasický Biosil, ale nemám zásadní problém tak to možná tolik nepoznám. Každopádně slyšela jsem hodně dobrých recenzí od známých právě na tu Milvu.
@Nieny s holkama po porodu máme vyzkoušené nutrition capillaire. Byt někdo řeší cenu, tak to opravdu pomáhá. Stačily nám 2 balení za sebou
Prestala jsem pouzivat sampony se SLS, kondicionery se silikony a chemicke barvy. Barvit se musim a presla jsem na hennu a sampony od Khadi nebo Alverde. Zezacatku jsem hennu davala kazdy tyden, ted jednou za mesic. Neuzivam nic. Ne ze bych tem pripravkum neverila, nejaky prinos to urcite ma, ale ja zadne doplnky nezvladam brat pravidelne.
Holky já jím Veniru, musím říct, že zatím jediný přípravek, který mi pomohl, vlasy se zlepšily co se týká kvality a taky o dost porostly. Takže za mě super, nicméně chtěla jsem se zeptat, jaké šampony byste mi doporučily?
Děkuji,
Kateřina
Revalid - rychlejší růst a pomáhá i při padání. Bioaquanol U/H, křemíková bomba, lopuchová nebo kopřivová voda na vlasy.