DOTAZ MOUCHY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
9.6.09 15:26

DOTAZ MOUCHY

MAMINKY, NEMÁTE PROSÍM TYP NA EKOLOGICKÉ HUBENÍ MUCH V DOMÁCNOSTI. nĚJAKÉ TY CHEMICKÉ POSTŘIKY SE MI MOC NECHCE POUŽÍVAT A MUCH TU MÁME HABADĚJ, I KDYŽ MÁME SÍTKY V OKNECH. bYDLÍME BLÍZKO KRAVÍNA :-(((
DĚKUJU MOC

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
9.6.09 15:37

a co mucholapky?

Máme celoročně zavěšenou jednu v kuchyni a člověk by nevěřil, jak často je třeba je měnit, za chvilku je obsypaná, ble :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.6.09 15:46

Napadá mě třeba sladká voda do skla nebo do nádoby s hladkým vnitřkem, ale účinnost netuším. Nebylo by lepší ty sítě v oknem vyměnit za menší oka, pokud tímhle prolezou? Ale větrat stejně budete muset, takže asi se to nedá úplně zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
9.6.09 15:51

Prej mouchy neproletej takovejma tema koralkovejma nebo paskovejma zavesama ve dverich - bojej se- taky nevim, nakolik to ucinkuje. taky se rika, ze kdyz te honej vosy, mas vlizt do krovi, ze tam nevletej, mozna podobna teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.6.09 16:00

Na ty lu… nic nezabírá :( Pudla má pravdu s těma králkovýma závěsama,ale ty se nedají dát do oken,a v síti stačí malinká dírečka a moucha se tím dostane dovnitř.My taky bydlíme na vesnici a bojujeme s tím.V nejhorším použiju biolit,ale ten není ekologickej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.09 16:13

Ahoj, tak já jsem taky pro mucholapky, vždycky nám přes léto krásně zdobí obývák :D ,ale účinkujou. Jeden rok manžel strašil s takovou lampičkou proti hmyzu, tuším, že kupovaná byla v Kauflandu, nevím, manžel tomu věřil, sice tam občas nějaká mrtvá moucha byla, ale spíš bych řekla, že se uchechtala k smrti, když viděla tu lampičku :D :D :D
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.09 21:49

Hmyz odpuzuje levandule, možná bych zkusila koupit olejíček a domácnost - hlavně vstupní otvory tím potřít?

• Citovat
  • Upravit
23505
11.6.09 11:10

Levanduli jsem zkoušela, na komáry je skvělá, takže v létě jí máme sušenou pověšenou na okně, ale mouchy se jí nebojí a s chutí si na ní sednou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová