Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a co mucholapky?
Máme celoročně zavěšenou jednu v kuchyni a člověk by nevěřil, jak často je třeba je měnit, za chvilku je obsypaná, ble ![]()
Napadá mě třeba sladká voda do skla nebo do nádoby s hladkým vnitřkem, ale účinnost netuším. Nebylo by lepší ty sítě v oknem vyměnit za menší oka, pokud tímhle prolezou? Ale větrat stejně budete muset, takže asi se to nedá úplně zvládnout…
Prej mouchy neproletej takovejma tema koralkovejma nebo paskovejma zavesama ve dverich - bojej se- taky nevim, nakolik to ucinkuje. taky se rika, ze kdyz te honej vosy, mas vlizt do krovi, ze tam nevletej, mozna podobna teorie.
Na ty lu… nic nezabírá
Pudla má pravdu s těma králkovýma závěsama,ale ty se nedají dát do oken,a v síti stačí malinká dírečka a moucha se tím dostane dovnitř.My taky bydlíme na vesnici a bojujeme s tím.V nejhorším použiju biolit,ale ten není ekologickej.
Ahoj, tak já jsem taky pro mucholapky, vždycky nám přes léto krásně zdobí obývák
,ale účinkujou. Jeden rok manžel strašil s takovou lampičkou proti hmyzu, tuším, že kupovaná byla v Kauflandu, nevím, manžel tomu věřil, sice tam občas nějaká mrtvá moucha byla, ale spíš bych řekla, že se uchechtala k smrti, když viděla tu lampičku
![]()
M.
Hmyz odpuzuje levandule, možná bych zkusila koupit olejíček a domácnost - hlavně vstupní otvory tím potřít?
Levanduli jsem zkoušela, na komáry je skvělá, takže v létě jí máme sušenou pověšenou na okně, ale mouchy se jí nebojí a s chutí si na ní sednou ![]()
MAMINKY, NEMÁTE PROSÍM TYP NA EKOLOGICKÉ HUBENÍ MUCH V DOMÁCNOSTI. nĚJAKÉ TY CHEMICKÉ POSTŘIKY SE MI MOC NECHCE POUŽÍVAT A MUCH TU MÁME HABADĚJ, I KDYŽ MÁME SÍTKY V OKNECH. bYDLÍME BLÍZKO KRAVÍNA
DĚKUJU MOC