Dotaz ohledně další mateřské

veselabaculka
12.7.11 07:21

Dotaz ohledně další mateřské

Ahoj. Potřebovala bych zjistit jednu důležitou věc. Jsem teď na 3 letém rodičáku.(Máme teď 15 měsíční holčičku),ale měla jsem smlouvu na dobu určitou. Takže se nemám kam vrátit do práce.Když by nám vyšlo, že bych otěhotněla do konce té tříleté dovolené, jak by to bylo dál? Někdo mi kdysi říkal, že by ta mateřská šla napsat třeba jen týden na manžela a pak bych mohla být tři roky opět na MD a ne na čtyrech. U nás je to hlavně důvod peněz, protože brát měsíčně jen 3600kč to nezvládneme. A nastoupit do práce, pokud bych nějakou našla a pak jít na MD je zase taky naprd. Nevíte, jak by to bylo? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
12.7.11 07:37

Jasne,ze to jde-a na to tema tady jiste najdes spoustu diskuzi.Mam pocit,ze snad FILAD? tady primo jednu zakladala o prehozeni md na manzela..
Ale zakony semeni a co plati dnes,nemusi byt za rok aktualni.
Ja taky sla na 4lety s tim,ze budu mit 7600,–do 21.mesice-a EJHLE,pan Kalousek and CO minili jinak :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.7.11 09:30

No mam uplne stejnej problem. Podle nynejsich zakonu neni prehozeni na manzela problem, uz to tu v diskuzich bylo.
Ale me spis trapi to, ze kdyz treba par mesicu pred ukoncenim rodicaku otehotnim, tak pak treba pul roku do porodu nebudu mit ani korunu (predpokladam, ze nemocenskou nedostanu, kdyz nemam zamestnani) a tehotnou me nikdo nezamestna :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
12.7.11 11:06

Takže jedině (pokud by to vyšlo)snažit se otěhotnět tak půl roku před třetíme narozeninama......

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat