Nemocenská a změna bydliště

71
11.7.11 14:18

Nemocenská a změna bydliště

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenost se změnou adresy při nemocenské.Nevím na jak dlouho to bude, možná týden možná měsíc.Stačí když řeknu doktorce, aby mi změnila adresu na které budu pobývat, nebo musím žádat o změnu na sociálce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21573
11.7.11 14:30

v rámci ČR to hlásí sociálce ošetřující lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.7.11 14:33

děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
11.7.11 14:33

presne jen to nahlasis sve doktorce od kdy do kdy budes na jine adrese a na socialku to da vedet mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.7.11 20:38

Já si teď chtěla změnit adresu na neschopence na týden k rodičům (-mé trvalé bydliště, jinak jsem v podnájmu), ale doktor řekl, že když to změníme, bude to tak až do konce. Takže jsme teda neměnili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.3.12 16:33

Nemate nektera zkusenost se zmenou adresy v nemocenske? budu si na 3 dny menit adresu kvuli oslavam,ale zajimalo by me jestli se to muze udelat jen jednou neb to v lete muzu opakovat?dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
15.3.12 16:38

Zákon to neřeší, takže to jde i opakovaně, akorát to vždy musíš řešit přes svého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.3.12 16:39
j.a.n.i1 píše:
Zákon to neřeší, takže to jde i opakovaně, akorát to vždy musíš řešit přes svého doktora.

dekuju to je dobre:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 17:22

no ja to rekla doktorovy-ale moc nadseny z toho nebyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
15.3.12 18:39
werunqa píše:
no ja to rekla doktorovy-ale moc nadseny z toho nebyl :roll:

Tak ono je to pro něj dost papírování, musí to hlásit na OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 19:32
j.a.n.i1 píše:
werunqa píše:
Tak ono je to pro něj dost papírování, musí to hlásit na OSSZ.

No me rekl, ze to neni spravne-ze bych mela byt doma, kdyz jsem na neschopence ;) .Ale prakticky lekar mi to kdysi prepsal bez problemu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.3.12 19:42

ja uz jsem dr volala a nemela s tim zady problem,jen rikala ze musim prijit a vypsat nejaky papir pro socialku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
15.3.12 20:02
werunqa píše:
j.a.n.i1 píše:
werunqa píše:
Tak ono je to pro něj dost papírování, musí to hlásit na OSSZ.
No me rekl, ze to neni spravne-ze bych mela byt doma, kdyz jsem na neschopence ;) .Ale prakticky lekar mi to kdysi prepsal bez problemu ;)

No, ono je to na něm zda ti to schválí, může říct, že to s ohledem na léčebný režim nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 20:09
j.a.n.i1 píše:
werunqa píše:
j.a.n.i1 píše:
werunqa píše:
No, ono je to na něm zda ti to schválí, může říct, že to s ohledem na léčebný režim nejde…

ja se ho ptala nekdy v listopadu, v dobe, kdy jsem mela tehu bez problemu..co mam rizikovy, tak nikam nejezdima ni nechodim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majajana
30.11.12 13:02

adresa na neschopence

Dobrý den, chci se zeptat, jestli muže být na neschopence napsaná i adresa mimo území ČR? Jsem tehotná a trpím šílenou únavou, takže zvažuji neschopenku. Na kontrolu chodím 1× mesične, takže by jsem byla ráda na SR u rodičú a jednou mesíčne jenom chodila do ČR na kontrolu. Nevíte prosím zda je to možné??? Moc dekuji za odpoved. Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat