Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@shadowbabe píše:
Matko boží doprd*** ony jsou furt někde jarňáky???![]()
až do půlky března. Navíc je sobota. ![]()
@vokishka Ježiši vidíš, sobota
pardon, ale stejně ju nechápu. Asi kvalitní trolling, jak nám nezapomněla asi 4× připomenout ![]()
@shadowbabe Prudila jsem tady se zamilovaností do sériového vraha. No a teď mi ten případ fakt připadá zajímavý a ráda bych o tom pokecala.
@puzzles píše:
Nikdo sem neoznačil admina, tak mám asi zelenou.
Myslíte, že Ted zabil více holek než těch přiznaných 30? Souhlasíte s trestem smrti? Co říkáte na to, že jim 2× utekl z vězení? Myslíte, že kdyby mu nedali trest smrti, že jim mohl pomoct s profilováním dalších sériových vrahů?
Jak je libo. @admin nema nahodou tato dama zakazano zakladat diskuze na toto tema?
@puzzles Upřímně se tě zeptám, pokud dovolíš. Jak je možné, že se zcela psychicky zdravá žena zamiluje do takového člověka. Tedy předpokládám, že zdravá, pokud nejde o Harley Quinn ![]()
@sppo Ale no tak. Omlouvám se za předchozí prudění. Teď by to chtělo normální slušnou diskuzi.
Zajímá mě problematika sériových vrahů. Nejvíc toho ale vím o Tedovi.
A to já bych na toto téma i pokecala, ale udělalas ze sebe takového blbce, že o jakoukoli diskuzi s tebou nemám zájem
ty „kvalitní“ trolle
Jsem musela kouknout, kdo to byl.
Tak vzhledem k tomu, že je po smrti, tak by pro mě tvá předstíraná zamilovanost byla nezajímavá, tudíž trolling nekvalitní. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nikdo sem neoznačil admina, tak mám asi zelenou.
Myslíte, že Ted zabil více holek než těch přiznaných 30? Souhlasíte s trestem smrti? Co říkáte na to, že jim 2× utekl z vězení? Myslíte, že kdyby mu nedali trest smrti, že jim mohl pomoct s profilováním dalších sériových vrahů?