Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Šly byste se podívat do muzea, kde jsou vystavené věci, které patřily známým vrahům?
@puzzles neznám a žiju
mne v paměti utkvěla Hepnarová. A spíš než minulostí, přemýšlím nad tím, co je teď. Třeba jak vypadla ta holčina v Plzni. Nehoda? Pokus o sebevraždu? Nebo pokus o vraždu? A utýrání Marečka z Loun. Taky smutný případ. A ten tvůj nejznámější sériový vrah dostal jen to, co si zasloužil. Akorát to mohlo přijít dříve.
@Amelie30 Hm, mě zas právě „baví“ ty staré případy z dob kdy ještě policie neměla takové možnosti jako dna a tak. V dnešní době by žádní sérioví vrazi nebyli, neb by se k té sérii nedostali, když by je hned chytili.
@Amelie30 S trestem smrti nesouhlasím. Mimochodem viděli jste na Netflixu Já jsem vrah (I am a killer)? V jednom dílu ten jeden vězeň schválně zabil spoluvězně, aby dostal trest smrti. Chtěl do cely smrti, protože tam mají vězni mnohem lepší podmínky.
V dnešní době je řada (stovky) aktivních sériových vrahů, zejména ve Spojených státech (kde se momentální počet odhaduje na několik desítek).
Někteří jsou dobře známí, přestože jsou zatím bezejmení (viz třeba tady).
Ty o zločinu moc nevíš, že ne? Jen ten Ted tě tak upoutal ![]()
@Amelie30 Mrkni na dokument Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, je to fakt zajímavé. Nebo na film se Zacem Efronem. Tam sice není moc informací, ale je moc pěkný. Zac tam dobře zachytil Tedovo charisma.
@MrsNorris Já věděla, že toho slovíčka „žádní“ se hned někdo chytne. Pardon, ne žádní, ale většina by se nestačila rozjet. Dobrý?
@Amelie30 U Teda to ale nebylo prokázané. Přiznal se až pár dnů před smrtí a ty důkazy u soudu nebyly nic moc.
@puzzles Špatný. Existují hypotézy, že žijeme v době, kdy je počet sériových vrahů vůbec nejvyšší v lidské historii. Je to docela zajímavá tématika, ale fakt spíš na diskuzi s někým, jehož znalosti překračují oblast charismatu Teda Bundyho. ![]()
@MrsNorris Hypotézy. Hele mě je to celkem jedno. Jak jsem řekla, mě baví ty staré případy.
@MrsNorris Existují hypotézy, že Ted zabil poprvé už ve 14 letech. Co myslíš, je to pravda?
Dobrý den,
tohle téma se už tady probíralo…
Zakladatelko, přijde mi, že tu není moc zájmu o tom diskutovat. ![]()
Hezký den, Iva
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Amelie30 Vzhledem k tomu, jak moc některým ležím v žaludku, tak to považuji za kvalitní prudu.
A jaktože neznáš Teda? Nejznámější sériový vrah.