Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Proč vlastně tak toužíš po tom, řešit svého oblíbeného vraha na emiminu?
Umíš anglicky? Jsou fora, kde si můžeš s ostatními o vrazích dopisovat od rána do večera. Vsadím se, že je i pár velkých diskuzí o Bundym na redditu. Akorát odtamtud tě s tou zamilovaností časem taky vyrazí ![]()
@Anonymní píše:
Mi neříkejte, že jsem jediná, které to připadá zajímavé.
JSI.
Tak líp se mi povídá v rodném jazyce. A říkám, že mě zajímá případ. S tou posedlostí jsem si dělala srandu, prostě se mi povedl kvalitní trolling.
A taky sociologický výzkum, sázka v práci a „vtip“.
Za poslední týden nejsi moc originální.
Vždyť jsem tady tento týden ani nebyla. Někdo se tu za mě vydával??
@kacakaca Nevěřím. Proč by se pořád tvořily nové dokumenty, filmy a tak, když by to nikoho nezajímalo. Netflix je plný různých vražedných pořadů a YouTube taky.
@MrsNorris Nevěříte, chápu. Povedl se mi kvalitní trolling. Občas si takhle na internetových diskuzích vymýšlím a dělám srandu.
@Kaileee Začalo to jako sranda a trolling, ale díky tomu jsem se dozvěděla spoustu informací o tomto zajímavém případu.
A co že bylo na tom trollingu „kvalitní“?
Že ti sem pět lidí napíše že seš magor a teď musíš žebrat o jednu normální diskuzi o Tedíkovi?
Trochu antiklimatický.
@MrsNorris Tak hlavně jsem řádila na Vinted. Ale kvalitní myslím v tom smyslu, že mi teď nikdo neuvěří, že nejsem posedlý cvok.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co když vám řeknu, že jsem si z vás celou dobu dělala srandu a vůbec nejsem Bundym posedlá. Že jsem tady schválně psala takové blafy a koupila si na alíku tričko jen tak z p*dele…
Necháte mě pak založit fórum, kde bychom opravdu pokecali o případu, filmech, dokumentech atd.? Mi neříkejte, že jsem jediná, které to připadá zajímavé.