Dotaz na Theodora

Anonymní
22.2.20 20:14

Dotaz "Theodora"

Co když vám řeknu, že jsem si z vás celou dobu dělala srandu a vůbec nejsem Bundym posedlá. Že jsem tady schválně psala takové blafy a koupila si na alíku tričko jen tak z p*dele…
Necháte mě pak založit fórum, kde bychom opravdu pokecali o případu, filmech, dokumentech atd.? Mi neříkejte, že jsem jediná, které to připadá zajímavé.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4380
22.2.20 20:20

Wtf 8o

• načítám...
27633
22.2.20 20:23

Pomooooooooooooooooooooooooooocccccccccc

• načítám...
4928
22.2.20 20:23

Proč vlastně tak toužíš po tom, řešit svého oblíbeného vraha na emiminu?

Umíš anglicky? Jsou fora, kde si můžeš s ostatními o vrazích dopisovat od rána do večera. Vsadím se, že je i pár velkých diskuzí o Bundym na redditu. Akorát odtamtud tě s tou zamilovaností časem taky vyrazí :think:

• načítám...
3230
22.2.20 20:30
@Anonymní píše:
Mi neříkejte, že jsem jediná, které to připadá zajímavé.

JSI.

• načítám...
puzzles
22.2.20 20:31

Tak líp se mi povídá v rodném jazyce. A říkám, že mě zajímá případ. S tou posedlostí jsem si dělala srandu, prostě se mi povedl kvalitní trolling.

• Upravit
4928
22.2.20 20:32

A taky sociologický výzkum, sázka v práci a „vtip“.
Za poslední týden nejsi moc originální.

• načítám...
puzzles
22.2.20 20:34

Vždyť jsem tady tento týden ani nebyla. Někdo se tu za mě vydával??

• Upravit
puzzles
22.2.20 20:39

Mám změněnou přezdívku.

• Upravit
puzzles
22.2.20 20:43

@kacakaca Nevěřím. Proč by se pořád tvořily nové dokumenty, filmy a tak, když by to nikoho nezajímalo. Netflix je plný různých vražedných pořadů a YouTube taky.

• Upravit
puzzles
22.2.20 20:44

@MrsNorris Nevěříte, chápu. Povedl se mi kvalitní trolling. Občas si takhle na internetových diskuzích vymýšlím a dělám srandu.

• Upravit
puzzles
22.2.20 20:46

@Kaileee Začalo to jako sranda a trolling, ale díky tomu jsem se dozvěděla spoustu informací o tomto zajímavém případu.

• Upravit
4928
22.2.20 20:46

A co že bylo na tom trollingu „kvalitní“? :think: Že ti sem pět lidí napíše že seš magor a teď musíš žebrat o jednu normální diskuzi o Tedíkovi?
Trochu antiklimatický.

• načítám...
puzzles
22.2.20 20:50

@MrsNorris Tak hlavně jsem řádila na Vinted. Ale kvalitní myslím v tom smyslu, že mi teď nikdo neuvěří, že nejsem posedlý cvok.

• Upravit
shadowbabe
22.2.20 20:58

Matko boží doprd*** ony jsou furt někde jarňáky??? :dance: :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová