Dotázeček

1461
12.10.05 15:38

Dotázeček

Ahojky mám trošku intimní dotaz.
Sestra minulé pondělí přišla o miminko. Dodnes je z toho dost zdeptaná a dlouho asi bude.
Nejhorší na tom je, že její přítel je na ní nervózní až zlý, že s ním nechce ani po týdnu mít styk.
Chci zeptat, jak dlouho po potratu by žena styk mít neměla.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
12.10.05 15:42

Ahoj, take sem prvni tehu mela samovolny potrat. Ale to bylo uz davno, jinak sem slysela ze i po potratu je sestinedeli, cili by po tuto dobu styk mit nemela. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
12.10.05 16:40

Také si myslím, že týden je krátký čas, raději ať se poptá doktora. Také jsem slyšela něco podobného, jako Sany.

Nerada bych byla protivná, ale přístup jejího přítele je sobecký jako prase.
Sorry, ale nemohla jsem nereagovat :oops: Některý chlapi myslí vážně jen těma koulema. Co bude dělat, až bude zase těhu a ze zdravotních důvodů nebude moci :roll:
Moc se omlouvám, nechtěla jsem nikoho urazit, ale nedalo mně to, jsem na takovéhle chování alergická.

sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.10.05 16:48

Taky mam pocit, ze po potratu se ma dodrzovat nejake sestinedeli. Za tyden mi to pripada moc brzy a ja bych asi taky myslenky na sex nemela.

Musim souhlasit se Sanynkou, ze chovani toho chlapa je strasne. Nemam rada takove zpusoby a jsem vdecna, ze mam doma manzela, ktery se ke me chova citlive.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
12.10.05 17:33

Taky jsem jí říkala, že má dodržet šestinedělí.

V žádném případě mě nikdo neurazil. :?
Vím, že je to divný a takové chování u chlapa jsem ještě neviděla. Ale on jí prostě řekl, že to potřebuje a že s tím nic nenadělá. Ještě jedna kamarádka mu prý v práci řekla, že začala týden po porodu :cry:

Samozřejmě je z toho horzně špatná. Je to její první přítel a tak neví,jak se chovat. Upozornila jsem ji ale, ať si dává pozor. Zdá se mi totiž až agresivní.

Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
12.10.05 17:47

Ahojky,

taky mám za sebou SP a rozhodně by měl být po revizi dodržen klid bez sexu.
Standartně se říká, že by si děloha měla odpočinout 6 neděl,aby nedošlo k nějakým komplikacím-zánětům, taky aby se zatáhla.
Mně bylo doporučeno počkat měsíc,tedy do MS.Ta přišla přesně po 28 dnech od revize,takže pak jsme to zkusili. Někomu MS naskočí třeba až po 6-8 týdnech. Takže 6 neděl je nutnost a hotovo.
Asi bych přítele tvé sestry postavila před hotovou věc a přes to nejede vlak.
A pokud je takový blb,jak píšeš, nestojí s někým takovým děti mít.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
12.10.05 18:17

Teď jsem s ním mluvila a snažila se mu to vysvětlit. Tak prý už jí nebude stresovat :? Jsem zvědavá :x

Opravdu nestojí za to mít s ním děti,ale co s tím, když ona je do něho tak zakoukaná, že vydrží všechno :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.10.05 19:03

Ahoj,
jestli je to jeji prvni kluk, tak nevi, ze se k ni muze chovat nekdo jiny lepe. Nevi ze to muze byt super…
 K+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect