Dotázek :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
10.10.10 19:28

dotázek :)

Ahojky holky. Chtěla sem se vás zeptat..mojí malé budou 16.10. 4 měsíce a tak by mě zajímalo jestli dáváte vy něco jiného než mlíčko? Pořád ještě kojím,ale už mlíka nemám moc. Tak sem myslela že bych malé dala třeba nějakou kašičku,ale nevím jestli můžu. Co dáváte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
10.10.10 19:34

no pokud je plně kojená a stačí jí to, tak bych do půli roka nedávala nic jinýho, ale pokud jí to nestačí, tak se začíná zeleninou, mrkvičkou, atd. Já se řídila podle skleniček a toho co na nich bylo napsané, takže takhle jsem došla až k tomu co mu můžu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.10.10 19:35

Andrun, já myslím, že je na kaši ještě brzo. Já jsem začínala s prvními příkrmy někdy až kolem 5. měsíce. Zeleninou k obědu. Mrkev, brokolice,…Kaše jsem začala dávat někdy až kolem 6. nebo 7. měsíce. Do té doby to stačí na mlíčku. Ale já jsem ke kojení ještě dokrmovala UM - mlíka jsem u druhé dcery měla ještě míň než u první. Jestli ještě kojíš, tak zkuste kojit víc anebo taky UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.10.10 19:49

Já jsem začala pozvolna na ukončeným 4.měsíci,ale malej byl na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.10 19:50

Taky myslím, že je zbytečně brzo na kaši…malý byl na UM od 2.měsíce a s příkrmy jsme začali v 5. měsících :wink: To bych radši zkusila přidat UM, ale pokud není hladová a přibírá není důvod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.10.10 19:52

Ahoj. Pokud přibývá jak má (doktorka je spokojená), tak bych nic jiného než MM nedávala. Určitě bych nedala nic bez porady s pediatrem, je fakt brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.10.10 21:40

My začli po 4m kaší, páč malá nepřibírala, a to byla od začátku na UM a narozená drobnější (2800/46), takže by člověk řek, že musí na mlíku vydržet dlouho a ono kulový :-) Si prostě nevybereš. Pokud máš mlíka málo, můžeš dokrmovat UM nebo zeleninou nebo kaší nebo udržovat dítko polohladové na MM, ale hlavně do konce 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.10.10 07:43

Na příkrmy je zbytečně brzo… Jak víš, že máš málo mlíka? Jak se to projevuje? Mojí kamarádce její pediatrička tvrdila, že má málo mlíka a má začít přikrmovat (chlapeček málo přibíral - v cca 2 měsících). Ona ji neposlechla a místo toho začala častěji kojit, chlapeček začal přibírat a ona kojila ještě dlouho po roce :wink: (naproti tomu jiná známá, která chodí ke stejné dr., měla stejný problém, s přikrmováním začala a taky s kojením rychle skončila :roll: - to jen k tomu „málo mlíka“. Pokud chceš, aby se Ti mlíko víc tvořilo, zkus víc kojit v noci (klidně miminko i buď na kojení) - v noci se mlíko tvoří nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová