Dotazy k Facebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7205
11.10.17 09:06

Dotazy k Facebooku

1. ukáže se všem mým přátelům, že jsem něco okomentovala? Např. můj komentář na bazárku?2) proč se mi v messengeru u někoho ukáže, kdy byl aktivní a u někoho ne?3) nutí vás to reagovat, když někdo na Facebooku, např. zrovna na tom bazárku napíše brutální hrubku? před chvílí tam paní napsala: jestli je už u kauflandu nějaký obchod mýsto toho, co tam byl :zed: tak jsem tam napsala, ať se vrátí do školy. Strašně mě tihle tupci štvou. Teď sice dostanu určitě od lidí sodu :nevim: Nemůžu si pomoct. Děkuji za reakce. Hezký den všem :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14592
11.10.17 09:13
  1. nevím, jak to přesně funguje, jestli to uvidí všichni, ale fakt je, že já na své zdi komentáře mých přátel v různých skupinách vídám. Proto si taky dávám pozor, co napíšu ve veřejných skupinách ;) (jiné komentáře než z veřejných skupin neuvidí, tedy kromě těch, kde jste společně členy, ale tam je to samozřejmě jedno, kde si to přečtou)
  2. to bohužel neporadím
  3. ne, nenutí mě to reagovat, klepu si na čelo pouze soukromě sama pro sebe :D I když nedávno jsem si musela sednout na ruce, sice nešlo o hrubku, ale slečna k nabízeným večerním šatům uvedla v popisu, že díky šněrování na zádech se šaty velikostně přizpůsobí a jsou tedy unisex :mrgreen: Ukázala jsem je manželovi, ale prý by mu asi nešly k očím :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.17 09:17

Měla jsem kamarádku co vyšla zvláštní školu, odstěhovala se a cca 10 let jsme si psaly dopisy. Měla tam chyby a co? Měla jsem ji dopisy vracet zpět červeně opravené?
Postupem času, když měla dítko školou povinné, tak se chyb začalo objevovat méně.

Třeba já se začátku měla velké problémy psát na tabletu, házelo mi to nesmysly a právě i chyby. A dělá mi to dodnes, i když si dávám větší pozor a tohle je jeden z důvodů proč mám raději počítač.

inko kvůli kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
Petronellina
11.10.17 09:17

1. ukáže, pokud je to veřejná skupina, vždy se podívej na nastavení toho co komentuješ, něco je jen pro členy skupiny, někdo má status jen pro přátele atd. obecně, co je veřejné uvidí i tví přátelé.
2. pokud někdo nejde na fb více jak 24 hodin (možná víc) zmizí časový údaj, kdy byl naposledy online
3. ne blbce nekomentuju, nedělala bych nic jiného

• Citovat
  • Upravit
25110
11.10.17 09:56

1. Ukáže se všem ve skupině
2. Nevím, nepamatuje si třeba, s kým víc komunikuješ?
3. Nenutí, jen se nad tím pousměju. Jsou inteligentní lidi, co můžou mít poruchu tady toho vnímání a hrubky píšou a jsou lidi, co jsou prostě jednodušší a nemůžou za to a nepřísluší mi je takhle soudit. Znám hodné pracovité lidi, co prolezli školu s odřenýma ušima. Takový člověk s hrubkama je mi bližší, jak nějakej hnidopich s perfektním pravopisem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
11.10.17 09:58

@GabinkaCh Pokud je skupina veřejná tak to vidí každý, viditelnost v messengeru se dá vypnout takže tam můžeš být ale nikdo tě nevidí. A hrubky? Ne, nekomentuju to ale vždy se najde někdo kdo na to upozorní a původní téma, dotaz atd zapadne ve smršti urážek aby se dotyčný vrátil do školy. Spousta skupin má v pravidlech že chyby se prostě nekomentují, nikdy nevíš kdo a proč to tak napsal i když to rve oči, to zas jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.10.17 10:05

Mně taky nepřísluší soudit lidi podle hrubek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
11.10.17 10:06

@arinecka Viditelnost v messengeru se nedá vypnout, jen to, že nejsi aktivní/online, nebude to svítít zeleně, ale pokud si vypneš chat a budeš si s někým psát, ostatní to vidí jakože jsi byla aktivní před minutou.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.10.17 10:36

1. Ano, bohužel vidí.
2. Nevím, jsem o ani nikdy nezpozorovala.
3. Ne, nenutí a myslím si spíš něco o těch, co potřebují komentovat hrubky, než o těch, co tu hrubku napíšou.

• Citovat
  • Upravit
33343
11.10.17 10:37

@Petronellina To jsem si taky myslela ale není to tak, vyzkoušela jsem to s dcerou a fakt nebyla vidět žádná aktivita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
11.10.17 10:45

@arinecka vidět to není, že nesvítí zeleně, ale po rozkliknutí přímo na daného člověka uvidíš, kdy byl naposled online. Nebo já alespoň ano a všichni v okolí taky, protože já mám chat vypnutý permanentně a stejně se z ostatních zařízení vidím, kdy jsem byla aktivní.

• Citovat
  • Upravit
7205
11.10.17 11:54
@tzipora píše:
Mně taky nepřísluší soudit lidi podle hrubek.

Vím vím, ale napsat : mýsto, to může snad jen dyslektikodyskrafikoblb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.17 11:57
@GabinkaCh píše:
Vím vím, ale napsat : mýsto, to může snad jen dyslektikodyskrafikoblb

No vidíš. A podle mě může to, co jsi právě napsala ty, ze sebe vyplodit akorát kráva :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
7205
11.10.17 15:47
@Tunrida píše:
No vidíš. A podle mě může to, co jsi právě napsala ty, ze sebe vyplodit akorát kráva :nevim: ;)

Aspoň to mám napsáno bez hrubek :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.17 16:17
@GabinkaCh píše:
Aspoň to mám napsáno bez hrubek :P :mrgreen:

No jo, to z tebe hned dělá lepšího člověka, co má právo se povyšovat nad jiný :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová