Jsem hroznej nervák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
765
11.10.17 00:18

Jsem hroznej nervák

Ahoj holky, zrejme mi ani neporadite ale potrebuji se vypsat. Jsem nervak, rozhodi me snad vse. Obcas si rikam ze je toho na me proste moc a dusim to v sobe a pak vylitnu na kazdou hloupost. Mam manzela je to zlaticko, ale desnej bordelar :D ponozky se vali u stolu, obaly od susenek to same, nadobi stoji dokud ho neumyju atd.. Dnes jsem prisla s prace uplne vyrizena, mam spory s predackou ( je na me vysazena, protoze ji odporuji). Ona je desne vysazena na NORMY, podle ni se musi plnit na 120% a pokud to tak neni je ohen na strese. Nesmime se bavit, dokonce ji vadi ze chodime na 5min pauzy ( ona nekouri). Kdyz ji rekneme ze jdeme na WC tak odpovi,,jo jdi si, ja se este nebyla vychcat od rana,, treba dneska jsem radila kolegyni na lince lepsi,,figl,, a ona na me vylitla ze si mam delat svoji praci, ze nemam stat a tak, ja drzela s prominutim hu** ale ona prisla za 5 minut a rika,, nebud na me nas*ana ale nic nedelate :) jen se vybavujete a tak,, - stale jsem drzela hu**ale po tom co rekla ze jsem spomalila, tak jsem bouchla :cert: i ta kolegine se me zastala. To ale neni zdaleja vse, je to na dlouho. Pak jsem prisla domu a v kosi zavazanej pytel a na pytly se to hemzilo dalsim bordelem. Na sporaku jidlo co jsem varila rano a melo byt v lednici. Na prehozu prez gauc rozpatlana cokolada :zed: ted si delam nove zuby ale zubarka me vzdy objednava po mesici, rotoze ma plno. Takze mam 3 mesice rozvrtane zuby, 3 se mi uz zlomily az u dasne, takze nemuzu poradne jist. Brachovi jsem pujcila 2000,– ktere mi nevratil a neumi napsat ani pip.. Uz mam vseho plne zuby, jsem skoro na dne.. Bubam, bublam, vypenim, pak bouchnu a nakonec brecim :( kolikrat bych si nejradeji nafackovala.. Manzel uz me ani neposloucha, nebavi ho to (nedivim se mu).. Mela bych k psychologovi ale emam na to cas.. Prace, doma uklidit, uvarit, vyprat, obstarat chlapa a zvirata,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
765
11.10.17 00:23

Omlouvam se - pokracovani!!
Zvirata, pak si jdu lehnout a hura zase na budik do kolobehu.. S manzelem se snazime 3 roky o dite, marne. Vsichni rokaji, nenervuj se ale uz mi nokdo nepomuze. Premyslim ze to dite snad uz ani nechci, bylo by chudacek :,( nemusite mi odpovidat, staci kdyz si to nekdo precte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.10.17 00:34

Prosím tě, co to děláš za práci? Supermarket, u pásu? Tam je to opravdu na mezilidské vztahy psycho. Bych asi bouchla také. A ten bordel doma znám také, já kliďas pak také vypěním a pak mě to mrzí. Takže ti přeji pevné nervy a nezbláznit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.10.17 00:37

Nemuzu uz ani poradne spat. Premyslim co zas musim udelat rano a jake to bude v praci. Premlouvam se ze az se vyspim vse bude jinak a ja budu resit problemy v klidu a s usmevem ale pak BUM, zase bouchnu. Desi me nocni mury, nemam spanek beze snu. Sny mam hororove, bolestne a nechutne. Vzdy chce ve snu nekdo ublizit me nebo memu okoli. Bojim se ze timto stylem o manzela prijdu. Zacina byt odtazity :( chci to napravit ale uz nevim jak. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.10.17 00:39

@Enmamma dekuji jsi hodna, dordel jeste decentne prekousnu, je to chlap :D ale ta prace.. Delam na lince ve fabrice na 3 smenny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.10.17 00:44
@Nicollka1993 píše:
@Enmamma dekuji jsi hodna, dordel jeste decentne prekousnu, je to chlap :D ale ta prace.. Delam na lince ve fabrice na 3 smenny

Mohu tě ubezpečit, že takovéto drzé manýry si dovolují vedoucí jen ve fabrikách a supermarketech. Dělala jsem v životě na řadě místech a jediné, kde jsem se dočkala takovéhoto chování, byla fabrika a supermarket. Pokud půjdeš jinam, máš šanci na lepší zacházení a uklidnění rozbouřených nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.10.17 00:50

@Enmamma ano v supermarketu jsem take delala, vydrzela jsem tam 3 roky a utekla do fabriky ale moc jsem si nepomohla. Bohuzel mam jen stredni odbornou a na vyber nic jineho nez obchod nebo fabriku nemam :( ale moc ti dekuji ze jsi napsala, konecne to mxuzu nwkomu rict a opadne to trosku ze me :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.10.17 00:54

S manzelem mame protismeny, prehodit to nejde, takze se vidiime jen vykendy nebo 5 minut pred spanim, pokud nema jeden z nas nocni. Jeho to stve a me take. Ikdyz ted chrupci vedle me a cpe me na zed :zed: ani v te posteli nemam misto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.10.17 01:04
@Nicollka1993 píše:
@Enmamma ano v supermarketu jsem take delala, vydrzela jsem tam 3 roky a utekla do fabriky ale moc jsem si nepomohla. Bohuzel mam jen stredni odbornou a na vyber nic jineho nez obchod nebo fabriku nemam :( ale moc ti dekuji ze jsi napsala, konecne to mxuzu nwkomu rict a opadne to trosku ze me :hug:

Pokud bys byla nastavená trošku charitativně, stačí si udělat kurz pracovníka v sociálních službách a jít někam do sociální sféry. Finančně to terno nebude, ale podmínky budou podstatně lepší a vstřícnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
11.10.17 06:00

@Enmamma Tak pokud zakladatelku všechno rozhodí a je nervák, tak si ji u starých a dementních lidí ani raději nepředstavuji 8o.
A pracovní podmínky v soc. službách taky nejsou žádný terno. Kolikrát máme i 5 dvanáctek v týdnu, pracujeme i o víkendech a svátcích. Práce dosti náročná psychicky i fyzicky.
Taková práce se musí dělat srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
11.10.17 06:41

Střední odbornou bez maturity, nebo s maturitou?

• Citovat
  • Upravit
11.10.17 06:46

Navalilo se toho na vás hodně, takové stokrát nic umořilo osla. Zkuste si ty jednotlivé problémy ale namalovat. Představte si je jako kameny a do každého vepište jednotlivé trápení a problém. Pak to cvakněte a dejte sem, já vám poradím, co s tím dělat dál, případně mi to pošlete do soukromé zprávy. Já se vám tu horu pokusím trochu odlehčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 07:53

Doporucuju zmenu prace, co nejdriv. Ja taky chodila z prace zdeptana a vysata. Jsi unavena, ve stresu, proto te vsechno rozcili a lezou ti na nervy i malickosti. Ja otehotnela ve chvili kdy jsem si nasla lepsi praci a vedela, ze uz je to za mnou - opadl stres, tak slo i tehotenstvi. :palec: S manzelem je to tezke, stokrat nic umorilo osla - znam to sama velmi dobre. Tady moc neporadim, muzu o neco poprosit stokrat a za tyden uz zase nevi ktera bije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.17 08:20

Ahojky četla jsem tvůj příspěvek, ale nečetla jsem ostatní reakce, tak se omlouvám, jestli budu opakovt něčí názor. Podle mě by bylo nejlepší najít si jinou práci, přijdeš domů rozhozená a nas**ná z práce, je jasné, že tě doma pak vytočí i maličkost. Mám to stejně. V práci se to rozhodně nezlepší, myslím, že i kdyby přišla nová vedoucí, tak situace nebude o moc příznivější. Příjde mi, že v těchto „podnicích“ je to vedení vždy takové… myslím si že máš na víc než pracovat 8 hodin mlčky, bez malé pauzy na WC… moje rada je změn práci. Sama píšeš, že manžel už tě ani neposloucha, je z toho nešťastněj. Ten stres z práce přenášíš domů a vašemu vztahu to určitě neprospěje, nehledě na to, že za těchto podmínek neotěhotníš. a i když otěhotníš, jak chceš donosit dítě, když budeš zít ve stresu dokud nepůjdeš na mateřskou?

• Citovat
  • Upravit
1302
11.10.17 08:22
@Nicollka1993 píše:
Manzel uz me ani neposloucha, nebavi ho to (nedivim se mu).. Mela bych k psychologovi ale emam na to cas.. Prace, doma uklidit, uvarit, vyprat, obstarat chlapa a zvirata,

Mě by spíš vadilo, že musím doma vše dělat sama a ještě k tomu obstarat chlapa. Ani si nejsem jistá, že to čtu správně. On není dospělý? Co si neuklidí (ponožky atd..) bych mu normálně vyhazovala. Mohu se zeptat v čem je můž zlatíčko, když se s tebou ani nepodělí o chod v domácnosti, když ví, jak máš psychicky náročné zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová