Jsem hroznej nervák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
11.10.17 08:23

Radím si tu hodinku, dvě ve vašem čase prostě najít a jít k psychologovi. Sama chodím k psychiatričce a jsem za to ráda. V práci jsem totálně selhala, sesypala jsem se. S přítelem jsme se už jen hádali, nelíbilo se mi v práci ani doma. Řvala jsem na syna. Od té doby, co k ní chodím, se všechno obrátilo o 360 stupňů. V práci teď nejsem, jsem těhotná, takže žádný stres a už se tam vracet ani nehodlám. S přítelem se nehádáme vůbec. Každopádně jsem prostě ráda, že to vždycky můžu probrat s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
11.10.17 09:37

Dekuji vam zeny vsem za reakce, jste hodne. Mam stredni bez maturity, v soc. sluzbach delat nemuzu, neudelala bych ani prakticke zkouzky. Mam 40kg a jsem hubendoura :D bydlim ve meste kde ty fabriky prevladaji a volnych mist je zde malo. @Krystal86 on pomuze ale musim mu to vse rikat a to me taky rozcoluje, takze si to kolikrat taky udelam sama. Zlatej je v tom ze se o nej mohu oprit ( teda v tematu prace uz ne ), vim ze kdyby se neco stalo tak se umi postara. Sam mi rika at si najdu jinou praci. Snesl by mi modre z nebe kdyby mohl, jen doma potrebuje vse pripominat. Take to nema v praci jednoduche, dela v podstate stejne narocnou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.10.17 20:11
@Nicollka1993 píše:
Dekuji vam zeny vsem za reakce, jste hodne. Mam stredni bez maturity, v soc. sluzbach delat nemuzu, neudelala bych ani prakticke zkouzky. Mam 40kg a jsem hubendoura :D bydlim ve meste kde ty fabriky prevladaji a volnych mist je zde malo. @Krystal86 on pomuze ale musim mu to vse rikat a to me taky rozcoluje, takze si to kolikrat taky udelam sama. Zlatej je v tom ze se o nej mohu oprit ( teda v tematu prace uz ne ), vim ze kdyby se neco stalo tak se umi postara. Sam mi rika at si najdu jinou praci. Snesl by mi modre z nebe kdyby mohl, jen doma potrebuje vse pripominat. Take to nema v praci jednoduche, dela v podstate stejne narocnou praci.

Co zkusit maturitu dalkove dodelat? Je to beh na dlouhou trat, ale bez maturity si vazne moc vybirat nemuzes :think: Ted je prace vsude hodne, ale maturita je zakladni pozadavek. Myslim, ze i kdybys sla jinam do fabriky, tak si treba polepsis co se vedeni tyce. Neni to vsude takovy. Zkus se poptat znamych. U nas nabirame uz pres rok a nikdo to delat nechce, pritom relativne pohodova prace a nikdo ti nestoji za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 23:13

Tak jak to vypadá? Podařilo se něco změnit? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
13.10.17 09:55

@Azeretereza dobry den a co delate za praci? :) @Swami Harashimi dobry den, snazim se byt v klidu a nenechat se rozhodit sem, tam jde na me nejaky,,bubak,, ale snazim se se prihit na jine myslenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.10.17 18:09
@Nicollka1993 píše:
@Azeretereza dobry den a co delate za praci? :) @Swami Harashimi dobry den, snazim se byt v klidu a nenechat se rozhodit sem, tam jde na me nejaky,,bubak,, ale snazim se se prihit na jine myslenky :)

Taky delam ve fabrice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová