Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radím si tu hodinku, dvě ve vašem čase prostě najít a jít k psychologovi. Sama chodím k psychiatričce a jsem za to ráda. V práci jsem totálně selhala, sesypala jsem se. S přítelem jsme se už jen hádali, nelíbilo se mi v práci ani doma. Řvala jsem na syna. Od té doby, co k ní chodím, se všechno obrátilo o 360 stupňů. V práci teď nejsem, jsem těhotná, takže žádný stres a už se tam vracet ani nehodlám. S přítelem se nehádáme vůbec. Každopádně jsem prostě ráda, že to vždycky můžu probrat s ní.
Dekuji vam zeny vsem za reakce, jste hodne. Mam stredni bez maturity, v soc. sluzbach delat nemuzu, neudelala bych ani prakticke zkouzky. Mam 40kg a jsem hubendoura
bydlim ve meste kde ty fabriky prevladaji a volnych mist je zde malo. @Krystal86 on pomuze ale musim mu to vse rikat a to me taky rozcoluje, takze si to kolikrat taky udelam sama. Zlatej je v tom ze se o nej mohu oprit ( teda v tematu prace uz ne ), vim ze kdyby se neco stalo tak se umi postara. Sam mi rika at si najdu jinou praci. Snesl by mi modre z nebe kdyby mohl, jen doma potrebuje vse pripominat. Take to nema v praci jednoduche, dela v podstate stejne narocnou praci.
@Nicollka1993 píše:
Dekuji vam zeny vsem za reakce, jste hodne. Mam stredni bez maturity, v soc. sluzbach delat nemuzu, neudelala bych ani prakticke zkouzky. Mam 40kg a jsem hubendourabydlim ve meste kde ty fabriky prevladaji a volnych mist je zde malo. @Krystal86 on pomuze ale musim mu to vse rikat a to me taky rozcoluje, takze si to kolikrat taky udelam sama. Zlatej je v tom ze se o nej mohu oprit ( teda v tematu prace uz ne ), vim ze kdyby se neco stalo tak se umi postara. Sam mi rika at si najdu jinou praci. Snesl by mi modre z nebe kdyby mohl, jen doma potrebuje vse pripominat. Take to nema v praci jednoduche, dela v podstate stejne narocnou praci.
Co zkusit maturitu dalkove dodelat? Je to beh na dlouhou trat, ale bez maturity si vazne moc vybirat nemuzes
Ted je prace vsude hodne, ale maturita je zakladni pozadavek. Myslim, ze i kdybys sla jinam do fabriky, tak si treba polepsis co se vedeni tyce. Neni to vsude takovy. Zkus se poptat znamych. U nas nabirame uz pres rok a nikdo to delat nechce, pritom relativne pohodova prace a nikdo ti nestoji za zadkem.
@Azeretereza dobry den a co delate za praci?
@Swami Harashimi dobry den, snazim se byt v klidu a nenechat se rozhodit sem, tam jde na me nejaky,,bubak,, ale snazim se se prihit na jine myslenky ![]()
@Nicollka1993 píše:
@Azeretereza dobry den a co delate za praci?@Swami Harashimi dobry den, snazim se byt v klidu a nenechat se rozhodit sem, tam jde na me nejaky,,bubak,, ale snazim se se prihit na jine myslenky
Taky delam ve fabrice ![]()