Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mám v lednu maturitní ples. Hledám dobrou kadeřnici a nějakou šikovnou kosmeticku, ktera by mě nalicila. Nemáte nějaké typy?
Mě fakt baví tyto příspěvky. Jak vám může někdo poradit, když nenapíšete město? Nebo si případně skáknete před plesem 300 kilásků? ![]()
Samozrejme ze mam tip na vybornou kadernici, ale jak uz padlo - pokud jsi z druhy strany republiky, tak je to k nicemu, ne?
Napis, odkud jsi.
Obecne ti na ples doporucuju hodne vyrazny liceni, ja jsem to podcenila a nechala jsem to na kosmeticce, ta mi udelala jen jemnoucky a na fotkach vypadam jak nemocna. Nektery holky byly naliceny hodne a na fotkach to vypada mnohem lip.
Ja jsem si říkala, že mi tam něco chybí, pardon
jsem z Českých Budějovic ![]()
@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co ![]()
@L3nca píše:
@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co
@L3nca píše:
@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co
Vidis, to me nenapadlo ![]()
@L3nca to mě nenapadlo, protože třeba já to tam nemám a vím, že někteří třeba lžou, aby byli anonymější. Navíc nevím, proč by to nemělo být jako zásadní informace už v úvodní otázce, ať nikdo nemusí hledat. Lezu lidem na profil jen tehdy, když tam omylem kliknu.