Maturitní ples - líčení a účes

269
10.10.17 17:52

Maturitní ples - líčení a účes

Holky, mám v lednu maturitní ples. Hledám dobrou kadeřnici a nějakou šikovnou kosmeticku, ktera by mě nalicila. Nemáte nějaké typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65175
10.10.17 17:58

Mě fakt baví tyto příspěvky. Jak vám může někdo poradit, když nenapíšete město? Nebo si případně skáknete před plesem 300 kilásků? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.10.17 18:08

Samozrejme ze mam tip na vybornou kadernici, ale jak uz padlo - pokud jsi z druhy strany republiky, tak je to k nicemu, ne? :P Napis, odkud jsi.

Obecne ti na ples doporucuju hodne vyrazny liceni, ja jsem to podcenila a nechala jsem to na kosmeticce, ta mi udelala jen jemnoucky a na fotkach vypadam jak nemocna. Nektery holky byly naliceny hodne a na fotkach to vypada mnohem lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.17 18:10

Ja jsem si říkala, že mi tam něco chybí, pardon :lol: jsem z Českých Budějovic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.10.17 18:36

@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
10.10.17 18:43
@L3nca píše:
@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co :-)
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.10.17 19:10
@L3nca píše:
@vokishka @Azeretereza teda já nevím, ale když jsem klikla na jméno @terezkakol, tak se mi hned ukázalo České Budějovice… Ale jsem tu nováček, jen jednám intuitivně… Sice je to zdlouhavé, ale co :-)

Vidis, to me nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.10.17 19:23

@Azeretereza :-D Jak říká můj taťka: občas poradí i blbec :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.10.17 19:35
@L3nca píše:
@Azeretereza :-D Jak říká můj taťka: občas poradí i blbec :-D :-D
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65175
10.10.17 20:27

@L3nca to mě nenapadlo, protože třeba já to tam nemám a vím, že někteří třeba lžou, aby byli anonymější. Navíc nevím, proč by to nemělo být jako zásadní informace už v úvodní otázce, ať nikdo nemusí hledat. Lezu lidem na profil jen tehdy, když tam omylem kliknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová