Dotazy k Manduce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
29.11.10 21:00

čičinka - a jaké batolecí nosítko máš na mysli? děkuji, nevyznám se. Manducu jsem koupila teprve teď a dceři je skoro rok, ale je droboučká a má asi 8,5 kg. Tak si myslím, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
29.11.10 21:06

Zksím odpovědět za ČIČi:
nezáleží ani tak na hmotnosti, jako spíš na délce končetin. Zkrátka manduka je pak dětem do půlky stehna a není to pohodlné.
Batolecí nosítka - např. BlueBear (český výrobce), Skaldino ( na to jsou dlouhé pořadníky, český výrobce), pak Patapum Toddler. Víc mě nenapadá. Víc určitě najdeš v diskuzích na www.nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.11.10 14:44

Tak dneska jsem zkoušela dát dítko do Manducy, zatím jen na břiše a nevím, co jsem udělala špatně, zda jsem to měla moc utažené nebo moc volné, nevím. Každopádně po 5 min nošení se mi udělalo šoufl. Jako kdybych si zablokovala krční páteř. Nevíte, kde jsem udělala chybu? Nebo to je jen mojí špatnou fyzičkou? Jen dodám mám 155 cm a 55 kg, tak jsem si ty remenní pásy utáhla skoro na maximum a usadila manducu kolem pasu, takže mimi jsem měla až u nosu. Možná je to špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
30.11.10 19:03
lumpisek píše:
Tak dneska jsem zkoušela dát dítko do Manducy, zatím jen na břiše a nevím, co jsem udělala špatně, zda jsem to měla moc utažené nebo moc volné, nevím. Každopádně po 5 min nošení se mi udělalo šoufl. Jako kdybych si zablokovala krční páteř. Nevíte, kde jsem udělala chybu? Nebo to je jen mojí špatnou fyzičkou? Jen dodám mám 155 cm a 55 kg, tak jsem si ty remenní pásy utáhla skoro na maximum a usadila manducu kolem pasu, takže mimi jsem měla až u nosu. Možná je to špatně?

Manducu nemám, ale určitě má být bederák na bedrech, ne v pase. Se šátkem mám ale podobný problém - dítě vážu hodně vysoko, pak musím zaklánět hlavu, bolí mi za krkem a někdy se z toho i zamotá hlava. Takže vysokovázačům zmar. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.12.10 15:00

Taky nosím bederák od Manducy a šátek v pase…je to nejpříjemnější, ale jde to jen na malý děti..syn už má přes 80 cm a nevidím přes něho..musím koukat bokem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
20.2.11 13:54

Prosím, nebylo by možné dát sem fotku onebagu a případně odkaz nebo popis jak ho ušít? Taky si lámu hlavu s tím, kde budu nosit potřebné věci až vyrazíme na výlet. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.2.11 14:00

ahoj, podívej se na nosenideti.cz tam se toto řeší dost často, dá se i nějaký od někoho koupit, já tedy nosím takovou obyčejnou látkovou kabelku přes rameno, na dvě plíny, doklady a a svačinku to stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.6.16 22:12

Ahoj holky, koukám, že už se to tady řešilo, ale je to starší diskuze, tak se zkusím zeptat. :mrgreen: Nepřišel náhodou nějaký koumák na nějakou vychytávku, kam teda jako dát ty drobnosti na procházku s nosítkem? :mrgreen: „Onbag“ si tak nějak nedovedu představit, mám dost co dělat i jen s nosítkem, mít přes dítě ještě tašku, to bych asi už nedala. Ta ledvinka vypadá docela dobře, ale nevadí to zas nějak přes zapínání bederáku od nosítka? Když půjdeme dva, je jasné, že jeden bude mít batoh, ale kam nacpat tolik nepostradatelných drobností, když jde člověk sám??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32864
2.6.16 22:18

Když jsem nosila dítě vepředu v manduce, tak jsem normálně nosila batoh na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
2.6.16 22:24

Přesně tak, batoh na zádech a pokud máš dítě na zádech, jde použít nějaká sportovní ledvina, dělají se i dost velké na plínu, peněženku, pití a drobnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
2.6.16 22:25

@Alushka.S Jojo když byla manduca vpředu, tak batoh, s manducou vzadu tašku přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
2.6.16 22:29

@Alushka.S pripojuji se…nosila jsem batoh, holt nic matko nenadelas :hug: nebo pak jen „nosiče“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
2.6.16 22:40

Ja se pripojim k dotazu - dokazete si jednou rukou zapnout ten popruh - prezku na zadech? Ja teda ne, obe ruce zaroven tam nedam, prijde mi, ze ho mam hrozne nizko.. Sama ho rozepnu, ale zapnout mi to musi nekdo jiny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.6.16 22:41

@andelka83 @AnastazieB @j.a.n.i1 @mumisek79 Holky, moc díky. :kytka: Popravdě, já jsem z toho celkem hotová, doteď malá jezdila v kočáru a já si libovala, jak je všechno po ruce, plno místa na všechno, i na uplné blbosti. :mrgreen: Jenže mládě se rozhodlo na „stará miminecí kolena“ skoro v 10m, že kočár už prostě neee a matko nos! :roll: :zed: Takže jste mi to teď potvrdily, že letos v létě opravdu chcípnu, dítě na břiše, batoh na zádech, zpocená až…no víte kde, a vařená zaživa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
2.6.16 22:45

@hanucha Já to zapnu, ale oběma rukama. Vůbec si nedovedu představit, jak to zapnout jednou rukou. :think: Ale nemám to nějak nízko, ta přezka jde na obou stranách taky po těch popruzích posouvat, tak zkus dát když tak výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí