Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@hanucha píše:
Ja se pripojim k dotazu - dokazete si jednou rukou zapnout ten popruh - prezku na zadech? Ja teda ne, obe ruce zaroven tam nedam, prijde mi, ze ho mam hrozne nizko.. Sama ho rozepnu, ale zapnout mi to musi nekdo jiny
přezku jsem nepoužívala, nosila jsem popruhy křížem, jsem drobná.
@hanucha Já ho zapnu oběma rukama, sice mám pocit, že si vyhodím rameno, ale dám to (když není nikdo poblíž)
@Alushka.S Jestli nemáš podměrečného prcka, tak bych to v tomhle věku viděla spíše na záda…
@Alushka.S já používám tuto ledvinku https://www.thao.cz/…-p1868,71,74 na to nejnutnější…telefon, klíče, peněženka a když chci sebou brát pleny, tak jsem si ted nově pořídila vak na záda, jak to ted nosí všichni mladí
http://modnihity.eu/…akuna-matata
@hanucha Taky jsem s tím bojovala, různě jsem se kroutila třeba čtvrt hodiny mezi dvěma zrcadlama
ted si křížím popruhy a nemůžu si stěžovat ![]()
@Dracek89 Ta ledvinka vypadá fakt moc pěkně! Díky. Já mám docela velkou ledvinku na in-lajny, tak asi zatím zkusím tu, pořád se nějak nemůžu smířit s tím, že budu už jen nosit. Pořád doufám, že se žoužala umoudří a zase bude aspoň občas akceptovat kočár. ![]()
Jinak pořád teď pozoruju maminky s nosítkama a zkoumám s jakým zavazadlem chodí a nechápu. Většina jich si pluje jen tak, s nosítkem, bez batohu, ledvinky, vaku… Prostě dítě v nosítku nebo šátku a jinak nic…Hergot, kde maj klíče, telefon, pití aspoň pro to dítě? ![]()
@j.a.n.i1 No, podměrečná snad není. Má 76cm, 8 kilo. Taková žížalka to je.
Ale na záda se zatím bojím. Za prvé, nevím, myslím, že bych sí jí tam nezvládla nainstalovat a jak jí znám, ani by tam asi být nechtěla…ona se teď nějak potřebuje a chce tulit k matce
S nošením teď začínám, doteď jezdila v kočáru a já pořád doufám, že se tam zase brzo vrátí.
![]()
Ahoj holky. Prosím o radu. Mám objednanou Manducu, zítra by mi měla přijít ale teď jsem vyčetla, že Manduca mi dítko hodně přitiskne na tělo. Mám 6. měsíční zvědavku a chce mít rozhled.Bude si moct v Manduce volně otáčet hlavičkou a koukat, ne? Řekla bych, že to bude záležet na nějakém nastavení popruhů ale nevím
máte zkušenost? Díky M.