Dotazy k Manduce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32865
2.6.16 22:48
@hanucha píše:
Ja se pripojim k dotazu - dokazete si jednou rukou zapnout ten popruh - prezku na zadech? Ja teda ne, obe ruce zaroven tam nedam, prijde mi, ze ho mam hrozne nizko.. Sama ho rozepnu, ale zapnout mi to musi nekdo jiny :-(

přezku jsem nepoužívala, nosila jsem popruhy křížem, jsem drobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
2.6.16 23:19

@hanucha Já ho zapnu oběma rukama, sice mám pocit, že si vyhodím rameno, ale dám to (když není nikdo poblíž)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
2.6.16 23:20

@Alushka.S Jestli nemáš podměrečného prcka, tak bych to v tomhle věku viděla spíše na záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
3.6.16 08:14

@Alushka.S já používám tuto ledvinku https://www.thao.cz/…-p1868,71,74 na to nejnutnější…telefon, klíče, peněženka a když chci sebou brát pleny, tak jsem si ted nově pořídila vak na záda, jak to ted nosí všichni mladí :mrgreen: http://modnihity.eu/…akuna-matata

@hanucha Taky jsem s tím bojovala, různě jsem se kroutila třeba čtvrt hodiny mezi dvěma zrcadlama :mrgreen: ted si křížím popruhy a nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.6.16 08:34

@Dracek89 Ta ledvinka vypadá fakt moc pěkně! Díky. Já mám docela velkou ledvinku na in-lajny, tak asi zatím zkusím tu, pořád se nějak nemůžu smířit s tím, že budu už jen nosit. Pořád doufám, že se žoužala umoudří a zase bude aspoň občas akceptovat kočár. :mrgreen:

Jinak pořád teď pozoruju maminky s nosítkama a zkoumám s jakým zavazadlem chodí a nechápu. Většina jich si pluje jen tak, s nosítkem, bez batohu, ledvinky, vaku… Prostě dítě v nosítku nebo šátku a jinak nic…Hergot, kde maj klíče, telefon, pití aspoň pro to dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
3.6.16 08:37

@j.a.n.i1 No, podměrečná snad není. Má 76cm, 8 kilo. Taková žížalka to je. :mrgreen: Ale na záda se zatím bojím. Za prvé, nevím, myslím, že bych sí jí tam nezvládla nainstalovat a jak jí znám, ani by tam asi být nechtěla…ona se teď nějak potřebuje a chce tulit k matce :mrgreen: S nošením teď začínám, doteď jezdila v kočáru a já pořád doufám, že se tam zase brzo vrátí. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.6.16 17:18

Ahoj holky. Prosím o radu. Mám objednanou Manducu, zítra by mi měla přijít ale teď jsem vyčetla, že Manduca mi dítko hodně přitiskne na tělo. Mám 6. měsíční zvědavku a chce mít rozhled.Bude si moct v Manduce volně otáčet hlavičkou a koukat, ne? Řekla bych, že to bude záležet na nějakém nastavení popruhů ale nevím :nevim: máte zkušenost? Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí