Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
ráda bych zdůraznila, že si vážíme vašich deníčků, které nám posíláte a postupně je čteme. Uveřejňovány nejsou přísně podle pořadí, ve kterém je vkládáte, ale podle uvážení naší redakce. V případě časového údaje o zveřejnění 3-5 dní od vložení deníčku se jednalo o naši nepřesnost. Obvykle by se deníček měl za několik dní objevit na našich stránkách
Děkuji všem pilným pisatelkám a přeji pěkný víkend
,
admin Josefina
@admin Chápu a děkuji za odpověď
Protože se mi nikdo neozýval, až kromě Vás, čehož si samozřejmě vážím, poslala jsem dnes ráno nový - již poupravený deníček. Bohužel jsem nabyla dojmu, že můj první deník zřejmě nedošel. Hezký den.
@admin Dobrý den, a můžu se zeptat, jak je to s tím smazáním deníčků? už dlouho vás o to prosím, a nic:(
Zdravím,
omlouvám se za pozdní odpověď - všechny žádosti o smazání a jiné dotazy prosím směrujte přímo do SZ na nick admin. Abychom vám mohli odpovědět co nejdříve.
Monika
Mam dotaz jestli je nejaky vyjadreni k dnesnimu (jiz smazanymu) denicku?? Proc byl ten okopirovanej blabol vubec vydan? Neco schvalite a pak schluss??
@Krkael co to zas bylo za perly?
mi přijde, že se odsouhlasí vše a pak na základě reakcí to teprva mažou ![]()
@martina.se píše:
@Krkael co to zas bylo za perly?mi přijde, že se odsouhlasí vše a pak na základě reakcí to teprva mažou
Ja nevim. Precetla jsem prvni odstavec a stacilo
jako nevim. Ale asi schvalujou kazdej, dle obsahu to tak vypada. Prijde mi, ze tojde do kytek, fakt. ![]()
@Krkael je fakt, že poslední dobou se toho vyrojilo fakt hodně ![]()
@LadyPet píše:
Mám narušený denní rituál - k snídani deníček
buď ráda, udělalo by se ti zle ![]()
@barca93 píše:
Co jsem prošvihla?Deníček jsem naštěstí nečetla…
fanatický blábol okopírovaný ze sektářského webu.
Deníček jsem četla a těšila jsem se na ranní reakce, bylo mi jasný jak je to kontroverzní a příjdu a deníček je pryč, nechápu
když už jednou něco schválím, tak jsem to snad četla
a ne že to hned zas vzápětí smažu
ano udivilo mě, že tohle prošlo, ale když už to prošlo, tak proč to mazat
O čem to bylo?
akorát na svém profilu dole vidím odkaz
*Nejnovější deníček:
Dominikův příběh dnes
Od: Jsem
Nejde o mé dítě, ale je to pro mě velký zážitek, který bych ráda opakovala k dosvědčení každému, že v beznadějných situacích existuje naděje tam, kde ji člověk raději nehledá…*
ale po rozkliknutí už tam nic není, jen že byl smazán
profil si nemůžeš smazat sama nějakým kliknutím, ale přes adminy to jde
A příspěvky se nedají mazat, můžeš je editovat a nechat tam třeba 3 tečky nebo tak něco.. Ale mám pocit, že to admini kontrolují, protože pak by ty diskuze třeba nedávaly smysl, kdyby každý druhý příspěvek byl změněný a odpovědi na sebe nijak nenavazovaly