Dotazy k sekci Deníčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3711
7.5.14 15:59

@admin
Přijde mi zde hodně smutná reakce na „soukromí deníčků“. Vím, že ne všichni a všechny mají takové nadání psát, a to především tak, aby to zaujalo. Myslím si, že každý by měl mít právo si deníček sám smazat a ne se doprošovat a ještě uvádět důvod a redakce to zvažovat.
Byla bych ráda i za to, že sem někdo zveřejní něco krátkodobě (třeba na pár měsíců) a pak se to rozhodne odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.5.14 16:46
@admin píše:
Ano, snažíme se především o jazykovou korekturu, v lehčí míře stylistickou, je-li třeba.Monika

Třeba i v tomhle ? Nebo nějakým nedopatřením prošel bez zásahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20842
12.5.14 23:06

Zmiňovaný deníček korekturou prošel, velmi důkladnou… Ovšem nějaké chybky mohly uniknout. Ještě ho zkontroluji.

Děkuji,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
13.5.14 19:06

@admin Pracujete nějak na tom vyhledávání deníčků, např. podle uživatelů? Uživatelky si obvykle přečtou můj první, píší SZ s tím, že nemohou další najít a já to pak musím vyzobávat (nelze jen přeposlat zprávu, protože pak ty odkazy nefungují). A odemykat si kvůli tomu profil se mi teda rozhodně nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20842
14.5.14 11:28

Zdravím,
všechny deníčky uživatele jsou v levém sloupci u deníčku - například u Vašeho deníčku najdete seznam těch, co jste napsala dříve.

Jinak lze vyhledávat buď přes profil uživatele či vyhledat zde na eMiminu nick a název deníčku (nebo část z něj).

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.5.14 11:34
@admin píše:
Zdravím,
všechny deníčky uživatele jsou v levém sloupci u deníčku - například u Vašeho deníčku najdete seznam těch, co jste napsala dříve.

Jinak lze vyhledávat buď přes profil uživatele či vyhledat zde na eMiminu nick a název deníčku (nebo část z něj).

Monika

jo, ale tam jsou jen ty předchozí… takže když člověk najede třeba na první deníček uživatele, tak ty ostatní tam nejsou… u druhého je jen ten první před ním a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20842
14.5.14 11:36

Obvykle deníčků nebývá tolik, ale poptám se, jestli se nedá přidat i možnost „následující deníčky“.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.5.14 11:41
@Regina Hero píše:
jo, ale tam jsou jen ty předchozí… takže když člověk najede třeba na první deníček uživatele, tak ty ostatní tam nejsou… u druhého je jen ten první před ním a podobně…

Přesně tak, vždyť tohle jsem psala v úvodním příspěvku tohoto tématu. @admin My tady přece víme, že předchozí deníčky jsou napravo od deníčku. Slíbili jste, v odpovědi na moji otázku, že to na poradě proberete, že to je dobrý nápad, aby se tam zobrazily VŠECHNY deníčky, ne jen předchozí. A taky by bylo fajn, kdyby se dalo v sekci Deníčky vyhledávat podle nicku. To jste taky měli probrat ;) V celkovém vyhledávání, pokud zadám „nick deníček“, je hódně zdlouhavé ho najít. Anebo najdu první a jelikož jsou to deníčky na pokračování, druhý a ty další nenajdu, protože napravo u deníčku jsou jen ty starší. A ne všechny deníčky na pokračování mají stejné názvy, pouze se změněnou číslovkou.

• Citovat
  • Upravit
11955
14.5.14 12:22
@admin píše:
Zdravím,

Monika

Jak píšou holky, jsou tam jen předchozí, takže pokud - zcela logicky - začnete prvním, je vám tato funkce zcela k ničemu.

Profil mám - jak jsem již psala - zamknutý, tudíž tudy cesta nevede, pokud jsem napsala do místního vyhledavače „wobludka“ „wobludka deníček“ „wobludka deníčky“ tak nic smysluplného nevyleze (já bych se k ním nakonec prokousala, ale člověk který nemůže tušit názvy ani kolik jich vlastně je, tak nemá šanci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.5.14 12:38
@wobludka píše:
Jak píšou holky, jsou tam jen předchozí, takže pokud - zcela logicky - začnete prvním, je vám tato funkce zcela k ničemu.Profil mám - jak jsem již psala - zamknutý, tudíž tudy cesta nevede, pokud jsem napsala do místního vyhledavače „wobludka“ „wobludka deníček“ „wobludka deníčky“ tak nic smysluplného nevyleze (já bych se k ním nakonec prokousala, ale člověk který nemůže tušit názvy ani kolik jich vlastně je, tak nemá šanci)

Přesně tak ;)

• Citovat
  • Upravit
20842
14.5.14 12:52

Tak to se omlouváme, na tenhle návrh jsme asi zapomněli. :think: Probereme ho ale určitě v pátek, píšu si. ;)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.5.14 14:42
@admin píše:
Tak to se omlouváme, na tenhle návrh jsme asi zapomněli. :think: Probereme ho ale určitě v pátek, píšu si. ;)Monika

Díky :D

• Citovat
  • Upravit
20842
21.5.14 08:29

Zdravím,
u deníčku nyní najdete v levém sloupci všechny deníčky uživatelky/uživatele, takže už není potřeba žádné dohledávání. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
21.5.14 08:42
@admin píše:
Zdravím,
u deníčku nyní najdete v levém sloupci všechny deníčky uživatelky/uživatele, takže už není potřeba žádné dohledávání. :)Monika

Nádhera! Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
21.5.14 08:57
@admin píše:
Zdravím,
u deníčku nyní najdete v levém sloupci všechny deníčky uživatelky/uživatele, takže už není potřeba žádné dohledávání. :)Monika

Perfektní, děkujeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová