Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
děkuji za cenné podněty. Zítra o nich budeme hovořit na poradě, a poté Vám pošleme odpověď. Prozatím Vás tedy požádám o trpělivost ![]()
Děkuji a přeji pěkný den,
Martina
Já bych měla taky dotaz, jestli by se nedalo nějak označit deníček jako oblíbený, protože když se mi nějaký opravdu líbí a chci se k němu později vrátit, už ho většinou nenajdu. Takže kdyby tam byl odkaz jako přidat do oblíbených a pod, bylo by to super
a s těmi předchozími deníčky by to bylo taky fajn… takhle je člověk musí pořád dohledávat jak šly po sobě. @admin
Dobrý den,
mám pro Vás informace k Vašim dotazům ohledně deníčků.
Předala jsme Váš požadavek na zlepšení vyhledávání deníčků. Do budoucna se chystá větší propracování deníčků, takže bude efektivnější jak vyhledávání, tak samotné označování deníčků, která budou mít pokračování.
O novém nastavení budete včas informována ![]()
Děkuji a přeji pěkný večer,
Martina
@admin - Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to tedy opravdu s dobou uveřejnění deníčků? napsala jsem svůj první už více než před týdnem a v emailu bylo, že ke zveřejnění dojde za 3-5 dní a deníček pořád nikde ![]()
@admin dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám smazat všechny své deníčky? díky
Zdravím,
deníčky mažeme na vaši žádost v SZ nebo e-mailu. Při smazání posuzujeme deníčky jednotlivě, proto prosíme i připsat, jaký je důvod ke smazání.
Hromadnému smazání deníčků nejsme příliš nakloněni a přistupujeme k němu ze závažných osobních důvodů.
Monika
@admin
zdravím a děkuji za odpověď.
Psala jsem vám asi už 3× soukromý vzkaz a nikdo mi neodpověděl. Ráda bych je smazala všechny z důvodu soukromí. Děkuji mockrát.
@Elis22 píše:
@admin - Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to tedy opravdu s dobou uveřejnění deníčků? napsala jsem svůj první už více než před týdnem a v emailu bylo, že ke zveřejnění dojde za 3-5 dní a deníček pořád nikde
Bud v pohode, ja poslala denicek hned, co nas pustili domů z porodky-konec unora, 2× jsem psala zpravu admin.-bez odezvy
a jednou jsem se dotazovala v diskuzi-take bez odezvy. Nejvic me sejri, ze denicky maminek, co psaly po me, jak jsem tak koukala podle datumu v jejich deniccich, uz byly zverejneny. Tak si rikam, kde je chyba? dosel muj denik vubec? Muzu jen spekulovat, kdyz mi nikdo neodpovida!
![]()
@Daisy Veronica - jo jo to je fakt, to se potom těžko domlouvat, když druhá strana nereaguje
tak můj deníček už uveřejnili, ale rozhodně ne za tu dobu co byla uvedena v emailu. Co mě tady na emiminu třeba opravdu hodně štve je, že nemůžu smazat svůj profil - kdybych se jednou rozhodla, že už ho nechci, tak s tím prostě nic neudělám! to nechápu co to má za význam
![]()
@Elis22 píše:
@Daisy Veronica - jo jo to je fakt, to se potom těžko domlouvat, když druhá strana nereagujetak můj deníček už uveřejnili, ale rozhodně ne za tu dobu co byla uvedena v emailu. Co mě tady na emiminu třeba opravdu hodně štve je, že nemůžu smazat svůj profil - kdybych se jednou rozhodla, že už ho nechci, tak s tím prostě nic neudělám! to nechápu co to má za význam
![]()
Můžeš smazat profil, stačí poslat adminovi SZ ![]()
@TroisChéris - vážně? tak to je super, tedy ne že bych to teď chtěla využít
ale jednou jsem narazila na diskuzi, kde se právě to, že na emiminu nejdou smazat příspěvky ani profil řešilo a tak mě to dost zarazilo, proč to vlastně nejde ![]()
Ahoj, mám dva dotazy k deníčkům a jejich přehlednosti.
Díky za odpověď