Dotek dospělého na dítě

Anonymní
8.11.11 14:40

dotek dospělého na dítě

Ahojky, dneska jsem u nás doma vyplňovala dotazník ohledně vzdělanosti národa, přijel slušně oblečený pán příjemného vystupování. Když přijel tak mi tu dvouletý syn běhal jen v tričku-nahatý, šmrdolil se okolo pána a ten ho pohladil po stehně, rychle jsem mu oblékla tepláčky, pak jsem něco vyplňovala sama a pán se pokoušel syna zabavit stavěním kostiček, byla jsem nervozní a i když byli hned vedle mě tak jsem po nich pořád pokukovala, ještě se ho párkrát dotkl, za kotník a hrudníček :-(
jsem z toho špatná :cry: když na něj šáhnul tak mi to bylo silně nepříjemný a pořád jsem syna posílala za babičkou.
Nějak jsem se styděla říct ať na něj vůbec nešahá :-( mám teď pocit, že jsem selhala.
Je má reakce přehnaná nebo jsem měla udělat-říct víc ?
stydím se, proto anonym :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
8.11.11 14:43

proc selhala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.11.11 14:43

řekla bych, že blbneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.11.11 14:47

Tak za mě: vubec nepoustim cizi lidi do baraku a jeste k tomu abych vyplnila debilni dotaznik pardon za vyraz…a kdybych mela doma maly dite tak vubec ne…
Taky myslim ze „blbnes“ ale proste uz nikoho dom nepoustej…co na to rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.11.11 14:47

No já nevím, mně to zvláštní připadá..... Byla jsi u toho, tak selhání to nebylo…

• Citovat
  • Upravit
41882
8.11.11 14:48

Víc než ty ,,doteky,, jak píšeš, mě zaskočil pán s dotazníkem u vás doma.. :zed: :zed: :zed: Nikoho takovýho bych domů nepustila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
8.11.11 14:48

ja bych to tak nehrotila, nic neslusneho nedelal, naopak snazil se pomoct. Spousta lidi se ho bude dotykat a mnohem vic. co treba ve skolce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
8.11.11 14:51

Chápu tvůj pocit „selhání“, měla jsem to u miminka, když nám pár lidí sáhlo do kočárku a hladili nebo „štípali“ ho po tvářičce - velmi rychle jsem se naučila říkat, ať na něj nesahají :lol: Příště už ti to půjde, neboj, jen si tuhle situaci dobře zapamatuj a v duchu si ji představ tak, jak to podle tebe mělo být správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.11.11 14:55

Selhání je silné slovo, ale pokud ti to bylo nepříjemné, tak alespon víš, kde máš své hranice..
Ono je to 50 na 50..Možná to bylo nevhodné a možná také pán měl doma stejně staré dítě a vůbec si neuvědomoval, že je to nevhodné, prostě to dělal ze zvyku, navíc chtěl být za milého a přátelského a věnovat se dítěti..

Příště si vem dítě na klín, nebo už nikomu neotvírej.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 15:06

o pánovi jsem věděla, že přijde, souhlasila jsem že dotazník vyplním, byl za to honorář 500,–
ono to vyplňování trvalo cca 90minut, malého jsem měla chcíly na klíně , chvíly vedle mě rozhraboval batůžek , několikrát běžel za babičkou, ale bylo to na něj dlouhý, myslím že pán se ho dotýkal řekla bych normálně, jak píšete asi jako normálně se dotýkají jiní lidé, akorát že prostě od něj nevím proč mi to děsně vadilo, jde tedy spíše o moje pocity.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
17180
8.11.11 15:10

asi bych dávala pozor na cizí lidi, nemyslím že jsi selhala to je přehnané. TAky mi vadí dotyky cizích u nás převážně starších lidí, kteří automaticky jdou a malou hladí třeba po vlasech apod. Je mi to nepříjemné ale nikdy jsem to neřešila. Stejně tak jako když se někdo dotýkal kočáru když byla malinká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
8.11.11 15:11
Mišuna píše:
Dotazník ohledně vzdělanosti národa???? to má být co? pán se ti něčím prokázal nebo na základě čeho jsi ho pustila do bytu?
do bytu jsem nepustila ani sčítací komisaře
To dotýkání je to poslední co mi na tom vadí…I když nějaký hlazení po stehně od cizích taky nic moc. Já beru za normoš pohlazení po vlasech když už. Nebo mezi chlapama plánutí rukama. Že by nějaký chlap z našich kámošů sahal dítěti na stehno si nepamatuju.

dotazník je o tom jak jsou lidi ochotní se vzdělávat nebo jestli se sami vzdělávají při zaměstnání, byli jsme o něm informováni starostou, u nás ve vesnici vyplňovalo asi dvacet lidí, dotazník se vyplňoval na nooteboku.
no je po anonymu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.11.11 15:18

Já se svou nepohostiností - kdybych věděla ,že je to na 90 minut, tak ho pošlu na kafíčko do cukrárny a brnknu až to bude hotovo..Nevím , proč musel čučet u vás doma - to by mi tedy bylo nepříjemné i bez dotyků.. :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
8.11.11 15:22

Nikdo tam nebyl, nikdo nemůže posoudit - jen Ty sama. To je o Tvých pocitech, instinktech, hranicích… a ty máme každý úplně někde jinde.

Pozvat si na půldruhé hodiny domů úplně cizího člověka, nechat před ním běhat nahaté dítě a spoléhat na to, že jej onen cizí člověk bude zabavovat, to jsou třeba samy o sobě věci mimo moje chápání. Prostě takto na dálku posoudit to nikdo nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.11.11 15:23

tak jasně, já bych si domů taky nikoho nepozvala, ale zakladatelka pozvala…To je její věc.....
S nahotou svých dětí jsme taky dost opatrná…
Na druhou stranu nic se nestalo.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí