Dotepání pupečníku po cs

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.19 17:38

Dotepani pupečníku po cs

Prosím nevíte zda i při císařském řezu jde nechat dotepat pupečník a poté jej přestřihnout otec?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2996
6.9.19 18:11
@Anonymní píše:
Prosím nevíte zda i při císařském řezu jde nechat dotepat pupečník a poté jej přestřihnout otec?

Ty blaho, to by dal asi malo ktery otec. Vzdyt kolabuji i pri klasickem porodu. Ja si myslim, ze to lekari nedovoli. Co vim, tak otec je u hlavy zeny a na bricho nevidi ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.9.19 18:17

@luci.no Manžela jsem měla u císaře přesně před měsícem :lol: Bohužel v porodnici, kde jsem rodila já, nemohl být přímo u mě, ale za takovým sklem. Nemyslím si, že by při sekci povolili přestřihnutí pupeční šňůry, je to strašnej fofr všechno a už kvůli sterilnímu prostředí. A operaci tedy viděl :oops: Já myslela, že bude na místě nějaká plenta a nebyla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.9.19 18:58

Tak teď jsi posunula moji laťku po míru zpovykanosti rodiček sakra vysoko. Jakože by si taťka zahrál na chirurga? To si děláš srandu, ne? Ty vo.le, vždyť je to velká operace, ne kosmetickej zákrok. Tak tohle hned tak někdo nepřekoná… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6.9.19 19:23

@luci.no tak můj asi vydrží hodně protože ani u porodu nebyl u hlavy a díval se, jak malý leze ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.19 19:25

@Janita3 u mě manžel být může a bude na něm proveden i bonding

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat