Dotyková Nokie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
13.12.11 08:50

ja si zas tak na ty telefony nepotrpim,tak se v tom moc nevrtam,ale manzel jo a ten me informoval,ze nokie ma dotykace dalo by se rict nejslabsi(z dotykovych telefonu),on sam ma iPhone,ja mam HTC,spokojenost.
Osobne teda fakt nemam rada psani sms(na jakekoliv klavesnici),takze pretrpim sem tam nejakou sms na jakekoliv.Jsem na to lina,radej ten telefon zvednu a zavolam 8) .
S dotykovkou jinac pres rok nemam problem.
Ale treba u notase mam klasickou klavesnici radej nez psat z iPadu,to me zdrzuje..(pravdepodobne to bude tim,ze pisu vsemi deseti jak drak 8) a nebo jsem holt stara skola :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.12.11 08:51

Ahoj, já mám Nokii C5, chvilku mi trvalo než jsem si zvykla, ale teď už je psaní sms v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.12.11 08:58
vykyna píše:
Ahoj, mám Nokii C6, je dotyková, ale má i vysouvací klávesnici, kde jsou všechna písmena Qverty se tomu říká, jen nevím, zda je to správně napsané ;) . Jsem spokojená i když ze začátku to byl nezvyk. Nakonec sms raděj píšu na displeji, ale já celkově nerada píšu.

ta je dobra,taky jsme ji meli,spokojenost :pankac: (kazdy si vybere to sve,jestli klavesnici nebo dotyk..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
13.12.11 11:45

Ahoj mám Nokii N8 a naprostá spokojenost.Neměnila bych.Záleží co od telefonu očekáváš atd.Já si zvykla hodně rychle a fakt spokojenost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.12.11 11:52

Ja mam nokii X3 Touch&Type. Je to dotykac s klacickou klavesnici. Takze kompromis.Baterka mi vydrzi tyden. Za me uz ciste dotykovy nee. Mela jsem, blbe se mi na tom psaly SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
13.12.11 14:01

Holky,moc děkuji za příspěvky.Koukám,že je to tak půl na půl.Někdo nemá problém,někomu dotykáč vadí..tak nevím.Já od toho telefonu moc nechci,chci aby měl dobrou garfiku,mp3…chtěla jsem něco takovýho:

http://www.mp.cz/…-white-blue/

a nebo tohle

http://www.mp.cz/…minium-grey/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.12.11 14:34
vykyna píše:
Ahoj, mám Nokii C6, je dotyková, ale má i vysouvací klávesnici, kde jsou všechna písmena Qverty se tomu říká, jen nevím, zda je to správně napsané ;) . Jsem spokojená i když ze začátku to byl nezvyk. Nakonec sms raděj píšu na displeji, ale já celkově nerada píšu.

Tak tenhle přesně jsem ted koupila dceři k vánocům-měla jinou jen dotykovou Nokii a nebavilo ji na displeji psát sms.Tenhle viděla a zkusila si ho u kamarádky a prý je naprosto supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.11 00:00

Tak přesně ten 5230 mám, i barvu a dobré. Teda trochu jsme se sžívali, chvíli trvalo, než jsem povypínala všecky připojování k netu a nasměrovala ho, aby ukládal fotky na paměťovou kartu, ale jinak dobré. Občas trochu zlobí to dotykové ovládání, ale nic tragického - za tu cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
14.12.11 00:18
Angua píše:
Tak přesně ten 5230 mám, i barvu a dobré. Teda trochu jsme se sžívali, chvíli trvalo, než jsem povypínala všecky připojování k netu a nasměrovala ho, aby ukládal fotky na paměťovou kartu, ale jinak dobré. Občas trochu zlobí to dotykové ovládání, ale nic tragického - za tu cenu :mrgreen:

a dobře se na tom píší sms?já mám hodně krátké nehty,takže normálně píšu bříškama prstů,jde to u tohodle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
9.11.14 13:38
@Hako píše:
Ahoj mám Nokii N8 a naprostá spokojenost.Neměnila bych.Záleží co od telefonu očekáváš atd.Já si zvykla hodně rychle a fakt spokojenost. :pankac:

ahojky prosím tě… nemáš náhodou pouzdro na Nokia N8??? a pokud ano, tak jaký, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
6.2.15 18:31
@Lendík27 píše:
ahojky prosím tě… nemáš náhodou pouzdro na Nokia N8??? a pokud ano, tak jaký, děkuji

Sháněla jsem na Aukru, vypadá jak knížka, ale ten telefon v něm hezky drží. Je celé kožené. Manžel má jen takové pouzdro co ten telefon do něho zasuneš a pomocí šňůrky vysouváš ven, taky není špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová