Dovolená a ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dovolená a ÚP
Dobrý den jak se tváří ÚP na dovolenou. Od ÚP žádné peníze nedostávám pracovala jsem jen pul roku na brigádě a skoro rok na hlavním nebyl to rok tažke ÚP platí jen sociální a zdravotní. Jak je to s dovolenou snoubenec řekl že chce na dovolenou že má dobrou nabídku a že se musíme rozhodnout co nejdříve jak se ale na to ÚP tváří. Vím že když lidé berou i podporu (peníze na účet) a jsou nemocní může přijít kontrola ale to neni můj případ. Dá se taková věc dohodnout? jde to? naplánovat návštěvu jindy? četla jsem že se musím odhlásit a pak přihlásit ale nevím zda je to případ právě i lidí jako já která nemá podporu. Nebo je to jinak a jen já to zle chápu.
Děkuji za komentáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můžeš si jet kam chceš. Na schůzce se domluvit předem když by ti ji chtěli dát zrovna v termínu dovolené.
A sociální ti neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na ÚP snad dovolenou nahlašovat nemusíte ne. Máte v termínu dovolené naplánovanou schůzku na ÚP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cestovatelka 1 to nevím bylo by to až v září ale právě jsem četla že musim odejit a pak se unovu prihlasit že to prej nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 ano mate pravdu ted jsem si to taky rikala že jsem to blbě napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáša 270 píše: Více
A kdo pozná, že jsi někde na dovolené?
Jedině, že bys měla mít v tu dobu termín návštěvy, jinak nevím, proč bys to měla někde hlásit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 právě že to maj napsane na stránkach ale nevím zda to plati i pro mě které nic neplatí na účet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáša 270 to je podle mě blbost, když jste na ÚP tak přece nemusíte sedět doma ne, tak nejlepší asi bude zeptat se přímo na ÚP a máte jasno.
Píšete, že dovolená bude až v září, to už taky můžete pracovat a bude po dovolené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáša 270 píše: Více
I ten kdo má podporu může jet na dovolenou. Nejsi ve vězení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Právě, nechápu, není to nemocenská, aby byl člověk závislý na nějakém místě, nebo vycházkách
Ale co si budeme povídat, třeba už může být v září v práci a bude zase všechno jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
tak člověk na pracáku má být připravený, aby mohl hned na případný pohovor, pokud mu z pracáku dají vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Tohle dneska pracák ještě dělá? Já myslela, že už dávno ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka to ano o to jde ale zatím se to nestalo a nevim jak je to rozdelene jednou jsem dostala par inzerátů na papíře které jsem obešla ale byla to sama černá brigáda tak jsem to řekla paní na úřadu. sms jsem dostala ale taky jen informační zatím jsem nikam poslaná nebyla tak nevím jak je to časté. na pohovory chodím i tak co si najdu sama ale zatím se to nepovedlo. možná i proto mě neposílají chodím sama podle toho co najdu na sezení chodím a na takové informační akce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 právě mě také nikdo nikam neposlal chodím aktivně podle toho co najdu jinak jsem dostala jen inzeraty na papíře a sms ale taky jen informační
- načítám...
- Citovat
- Zmínit