Dovolená a ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Dáša 270 píše: Více
A co když nastoupíš do práce a nedostaneš dovolenou? Je docela hodně pravděpodobné, že se nějaká práce najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 a vy jste já? dle vseho jsem si praci hned nenašla takže to asi stejné nebude u dlouhodobeho vztahu se lidi dokážou dohodnout pokud ani jednomu nevadí že dá partner výpověď a záčne znovu hledat něco lepšího co dokáže daného člověka posunout ve zkušenostech a tak dále je snadna dohodě zda teda jeden bude po tu dobu podporovat toho člověka za me je to důkaz lasky i když vite že to nebude snadné tak si pomůžete. udělala bych to samé ze začátku to tak i bylo pracovala jsem a snoubenec studoval tu dobu jsem vše platila já aby mohl dostudovat a když jsem mela v praci špatné lidi a nebavilo mě když jsem byla non-stop plácaná po zadku tak jsem rekla dost se snoubencem jsme dali řeč ale nebylo moc o čem o to co se děje věděl a byl rád že jsem odešla.
jinak řečeno hlavní je partner vzájemná podpora a pomoc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@schnulla to sice ne ale jak vidím ten nedostatek prace tak pocitam s tim jake to je a jake to muze bejt kdybych mela praci muze se napsat smlouva termin nastupu se posune vše je na dohodě u brigád stačí napsat kdy nemohu takže nevím v čem by byl problém vše se dá dohodnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás prostě pracujeme oba, já i brigádně při RD, bez peněz fakt ne, dobrovolně. Ale každý to má nastaveno jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dáša 270 UP to nic neplatí, to ti platí všichni ostatní, kteří pracují.
Naštěstí sociálni za tebe platí nemusíme.
Jdi do práce nebo at ti obojí platí partner, myslím, že hnedle bude po podpoře.
Kdo chce práci si najde, ty už teď víš, že chceš na ÚP dojít systém co nejdýl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 pravě proto že to ma každej jinak podle toho kde v životě jste a kam se dostanete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek podporu nemam jak píšu (nemám nic na účet) jen zdravotní. verim ze ma snaha sklidí ovoce a nebudete mě platit moc dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele na UP to nevadí, ale co když dostaneš práci a oni te nepustí?
Jako ve zkusebce to muže být pro někoho problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám nastavení takové, že jsem dospělá, tak se o sebe musím postarat. Už nejsem dítě, aby mě někdo živil, takže bez peněz fakt ne. A jelikož máme i dítě, tak tím spíš ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 tak by se nejelo ale zatim se ptam co kdyz budu stale na úp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 to nemám ale smutné no že se nemá kdo o vás postarat kdyby se vám treba neco stalo treba napadeni v praci nebo nejake sexualni napadeni kolegou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit