Dovolená a ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Dáša 270 píše: Více
Když budeš stále na ÚP, tak si prostě nesjednáš termín na ten co pojedeš na dovolenou.Ale o týden dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Postarat se kdo má, ale proč by mě měl někdo živit. Měla jsem různé práce, ale vždy jsem něco měla
Nejsem člověk, co by seděl doma a nic nedělal, fakt to neumím a učit se to nebudu. Jsem zdravá, mám ruce a nohy, tak prostě pracuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proč nechces chápat, že UP ti nic neplatí? Zdravotní pojištění ti platíme mi všichni, ty se poslední rok neděláš nic, hlavně, že dovolená.
Podporu nemáš, protože nemáš odpracováno, takže je dobře, že ji nemáš.
Proč bys měla mít, když dlouhodobě nepracuješ.
Jsem ráda, že to takhle nastavili - konečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by ji měl napadat kolega? A proč by se pak o ní musel někdo finančně starat, normální člověk má nemocenskou plus pojištění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Asi ji někdo napadl, tak je radši doma a do práce se nehrne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Kdyby jsi pracovala, jak tvrdíš, tak máš nárok na podporu.
Takže tvá teorie se nezakládá na pravdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek ani nechci a nerikam rok rikam ze jsem pracovala pul rok na brigade a pak 10 mesicu na hlavni na uradu jsem 2 mesic a nevim jak to bude vypadat v zari. vice me vadi lidi kteří mají každou podporu co existuje nebo to že někdo v covidu přidává na důchod a ted z toho mame drae maslo to me štve vice teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek opakuji pracovala jsem pul roku na brigádě a 10 mesicu na hlavnim pomeru takze kdybych pracovala jeste 2 mesice tak podporu mám ale takhle ji nemam ani nechci nerikam tu nic o tom ze jsem pracovala xy let rikam ze jsem byla na hlavnim pomeru 10 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proto si radši vydělám sama, než řešit nějaké příspěvky. Mám rodičovský, to stačí. Na zbytek si umím vydělat sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tem někdo napadl, měla jsi to řešit přes inspektorát práce a policii. Výpověď by dostal on, ty jsi mohla dál pracovat.
- Citovat
- Upravit
Znovu se ptám. V jakém oboru hledáš práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše: Více
Hele furt lepší než kdyby šla ještě sosat dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 píše: Více
A my bysme ji platili tu dovolenku ještě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit