Dovolená dle manžela :-)

Anonymní
1.1.18 21:59

Dovolená dle manžela :-)

Ahoooj, jdu se s Vámi poradit, nějak nevím :think: :mrgreen:
Letošní dovolenou manžel cca před dvěma dny navrhl, že by bylo super, kdyby jsme jeli letos do Biogradu :-)
Jezdívali jsme na Makarskou atd.
Mrkli jsme na hotel, který mi ukázal, je parádní, cenově fajn…ALE… před sedmnácti lety je to hotel, kde byl se svoji první holkou… :andel:

Takže…říkám mu, že je to v pohodě, asi… že je to přeci Xlet, my jsme spolu nějakých deset let, manžele, dvě děti, vše klape fajn… Ale… říkám mu, aby jsme tam přijeli a on tam čuměl a přemejšlel nad bůhví čím… prý nééé, jen že ho to napadlo, protože je to nejlepší hotel v celém Biogradu, což dle recenzí fakt je :-)

Co myslíte Vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27267
1.1.18 22:02

Že bych byla ráda, že něco vymyslí sám a jela si v létě užít dovolenou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
1.1.18 22:03

Pokud jsi zvyklá na Makarskou, nebude se ti v Biogradu líbit, hotel nehotel. Protože pokud bych srovnávala Biograd s Makarskou, tak je to nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.1.18 22:05

Tezko rict, naznam tveho muze, ale obecne bych z toho nedelala vedu, z me zkusenosti se chlapu neponoruji do sentimentalni minulosti, zvlast, kdyz vsechno klape :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.18 22:05
@Adrasteia píše:
Pokud jsi zvyklá na Makarskou, nebude se ti v Biogradu líbit, hotel nehotel. Protože pokud bych srovnávala Biograd s Makarskou, tak je to nebe a dudy.

On o Biogradu mele už dlouho, jak je to tam parádní… ale letos má právě plán jakože vše zařídit sám apod. :oops: :mrgreen: proto má nárok vybírat.

• Citovat
  • Upravit
7361
1.1.18 22:09

Šmarjá, užijte si dovču a nešťourej v hluboké minulosti. Jsi taky měla nějakého jiného kluka ne? Je to dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.18 22:10
@dedrichov píše: Šmarjá, užijte si dovču a nešťourej v hluboké minulosti. Jsi taky měla nějakého jiného kluka ne? Je to dávno…

Neříkám, že ne :-)
Vyzjišťuji reakce jiných žen, pouze :-)

• Citovat
  • Upravit
9947
1.1.18 22:12

Vůbec bych to neřešila :roll: a jela a užila si s manželem dovolenou :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
1.1.18 22:13
@Anonymní píše:
Neříkám, že ne :-)
Vyzjišťuji reakce jiných žen, pouze :-)

bych neřešila, nepřemýšlela, teď tam budete vy, jako rodina a to je naprosto něco jiného i s dětmi. Ani bych necekla a jela. Jsme u moře byli před dětmi, tak i závidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.1.18 22:15

Jak jsi se dozvěděla, že tam byl se svou první přítelkyní? Přišlo to jako součást informace? (tzn. „Chtěl bych jet sem. Byl jsem tam už se svou přítelkyní.“) Nebo se jednalo o reakci na tvou otázku? („Jak jsi na něj přišel?“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.1.18 22:20

Jela bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
1.1.18 22:29

Když si představim mýho manžela, tak myslím, že chlapi nad tím takhle nepřemýšlí. Prostě se mu tam kdysi líbilo, byl z toho tenrát nadšený a chce Vám to tam ukázat. Vůbec bych mu jeho minulost nepřipmínala. Ženský to asi mají jinak, že si oživujou při návštěvě určité destinace vzpomínky na to či ono, ale můj manžel si nepamatuje téměř nic co je deset let v minulosti už vlbec ne, tak bych to fakt nehrotila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.1.18 22:42
Co myslíte Vy?
…ze jsem strasne rad, ze mam za manzelku zrovna moji zenu a ne treba tebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.18 22:54
@Cosmopol píše: …ze jsem strasne rad, ze mam za manzelku zrovna moji zenu a ne treba tebe.

Na takovouhle reakci přesně čekám :-)))
:zed: OMG!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.18 22:54
@franzkfk píše:
Jak jsi se dozvěděla, že tam byl se svou první přítelkyní? Přišlo to jako součást informace? (tzn. „Chtěl bych jet sem. Byl jsem tam už se svou přítelkyní.“) Nebo se jednalo o reakci na tvou otázku? („Jak jsi na něj přišel?“)

Já sama jsem se zeptala, kde hotel vzal, zrovna tenhle :-)
A jen řekl, že tam byl v osmnácti, a já sama jsem řekla, že to bylo s XXX, a on jen kývl, že „jo no“… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky