Dovolená Polsko moře

89
7.7.22 19:18

Dovolená Polsko moře

Ahojky, potřebovala bych poradit 🙂 se sestrou a dětmi chceme jed někam na několikadenní výlet.. mě teď napadlo Polsko k moři, máte nějaké návrhy na ubytování? Hledám a nemůžu najít nic levného 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
7.7.22 19:26

Tak někdo má ten rozpočet takový, že holt nic nenajde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.7.22 19:28

Tak vemte stan a máte vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
7.7.22 19:55

My se chystame pro stan sem https://www.google.com/maps/place/ Pod+%C5%9Awierkami+AGROTURYSTYKA/ @53.981342,14.6394917,16.42z/ Byli tam kamaradi a byli nadseni. Z odkazu si vymaz ty dve mezery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
7.7.22 21:18

Rozpocet mas asi dost nizky, kdyz nemuzes nic najit, tezko radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.7.22 21:43
@Kikirep píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit 🙂 se sestrou a dětmi chceme jed někam na několikadenní výlet.. mě teď napadlo Polsko k moři, máte nějaké návrhy na ubytování? Hledám a nemůžu najít nic levného 😐

Nech ten jed ale doma ju ;) Mrkni na Booking nebo holt nějaký kemp do stanu 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
5889
7.7.22 21:47

Rozpočet nevidím, ale pokud potřebujete něco hodně levného, doporučuji pod stan. Já s dětmi za pár dní jedu na Berounku.Stan jsem sehnala od někoho, komu jen ležel ve sklepě. Stejně jsem sehnala dva spacáky. Jo něco jsem musela koupit, ale pokud to člověk nehrotí, tak místo ešusu vezme misku apod..V některých kempech děti tak neplatí(někde vůbec),takže i kdyby jste se rozhodli vyrazit třeba od pátku do neděle, tak si to užijete. Jídlo my bereme sebou, doma bychom stejně museli nakoupit, takže to neberu jako nějakou položku za dovolenou.To by se dalo počítat, pokud by někdo chtěl jíst jen v kempu. A pokud nemáte třeba zkušenosti s vodou, tak můžete být prostě v jednom kempu. Okolo některých kempů jsou hrady apod.,to mi nepřijde jako drahá dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.7.22 23:37

Já mám rozpočet tak akurát, samozřejmě na rozhazování úplně nemám ale sestra si nemůže dovolit moc utrácet, takže scháníme levnější variantu…Já v sobotu přijela z dovolené ale jejim dětem bylo líto že nemohli jed s námi, tak chce ať jedeme někam všichni společně ale aby to bylo výhodné hlavně pro ni😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.22 06:07
@Kikirep píše:
Já mám rozpočet tak akurát, samozřejmě na rozhazování úplně nemám ale sestra si nemůže dovolit moc utrácet, takže scháníme levnější variantu…Já v sobotu přijela z dovolené ale jejim dětem bylo líto že nemohli jed s námi, tak chce ať jedeme někam všichni společně ale aby to bylo výhodné hlavně pro ni😐

Vemte je do kempu, to si užijou taky a sestra tolik neutratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5954
8.7.22 08:03
@Kikirep píše:

Zdravíme od Baltu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
8.7.22 09:14

@Kikirep my byli vloni v Gdaňsku, našli jsme si byt před booking, vyšlo nás to na nějakých 11 tisíc, takže velmi slušně za 9 nocí, bylo to v pěkné části gdaňsku, k moři chvilku tramvají, do centra města taky chvíli tramvají. V okolí parky a hřiště. Na vzdálenější místa jsme teda museli autem, ale i tak za mě velká spokojenost. Děti totiž chtěli k moři, ale současně chtěli i muzeum, zoo, výlety a ne se jen vybulit na pláži, jak jsme to měli roky předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.7.22 10:20

Jinak pokud trváte na moři, tak jsem koukala, že ve Gdaňsku se dá sehnat celkem levné ubytování(4 osoby na 4 dny za 3000kč),tam jezdí přímo bus z Prahy a k pláži to je hodina pak cesty, Ale přímo u moře to bude stát mnohem víc. Ale furt to je minimálně 15000kč, když si člověk spočítá cestu tam, zpět, ubytování, doprava po okolí, strava…A to nevim počet dětí a počítám jen dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
11.7.22 16:55

@michee Mohla bych se zeptat - letos pojedeme prvně k moři a to do Polska. Koukám na webkamery na pláži, téměř všichni tam mají takové ty zásněny proti větru - je to nutné a kde se to dá případně :think: opatřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16196
11.7.22 17:08
@korena píše:
@michee Mohla bych se zeptat - letos pojedeme prvně k moři a to do Polska. Koukám na webkamery na pláži, téměř všichni tam mají takové ty zásněny proti větru - je to nutné a kde se to dá případně :think: opatřit?

Jestli jedete do nějakého apartmánu nebo chatky apod., tak většinou to tam mají k dispozici na půjčení. Koupit se to tam dá na každém rohu. Tady jsem to viděla výjimečně. Nutné to není, ale opravdu tam dost fouká a je tam jemný písek, tak je příjemnější být v závětří. Na zaplněnějších místech to navíc vymezí prostor, a když prochází nějaké dítě, které do toho písku kopne, tak ti nezaneřádí úplně všechno (a v případě studené vody a horšího počasí tě ten vítr tolik neochlazuje). My si vystačili s plážovým stanem, chodili jsme stranou od lidí. Ten stan byl fajn, dalo se tam schovat po vylezení z vody a třeba na sváču, aby nám písek nefoukal do jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
11.7.22 17:26
@korena píše:

Popravdě my s sebou neměli nic, plážový stan by se určo hodil, ale my ho zapomněli doma a nový jsme kupovat nechtěli. Zástěny tam mělo dost lidí, řekla bych, že tak polovina lidí, zbytek buď nějaký ten stan nebo nic.
Na pláž jsme šli vždy tak na 2-3 hodinky, moře na plavání tam moc není, spíš jen tak na očáchnutí a hlavně děcka se furt hrabala v písku, takže pro ně jsme měli lopaty a kyblíky, bez těch by to tam nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí