Zlaté Hory a co vidět v okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zlaté Hory a co vidět v okolí
Hezký odpoledne budeme ubytování ve zlatých Horách v Jeseníku. Určitě navštívíme Rejvíz, poštovní stolu, těžbu zlata, i v Jeseníku je i muzeum lega a zajedeme na praděd. Chceme navštívit polsko, který je kousek od hranic. Stojí něco v Polsku za vidění? A co dál navštívit teda v Polsku a Jeseníku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Lilale Faunapark Lipová Lázně - mají tam lemury, papoušky, tygra a spoustu dalších zvířátek. Dále v Priesnitzových lázních Jeseník je balneopark s léčivými prameny, ve kterých si můžete smočit nohy. Jsou tam i dětská hřiště. Dále můžete navštívit Ranč Orel v České Vsi - je tam možnost jízdy na koních, wellness, koupání nebo zapůjčení koloběžek. Glucholazy je lázeňské město s historickým centrem, v okolí je možné vyjít si na horskou túru - okolí Góry Parkowe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lilale Urcite si zajedte
na zamek Moszna. Pruvodce si v cestine stahnete do mobilu.
Moc krasny zamek, park a dobre jidlo v zamecke restauraci. Pro deti i fabryka
robotu par metru od zamku.
https://mosznazamek.pl/en/
http://www.fabrykarobotow.com.pl/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jana Martinková děkuji zapomněla jsem zmínit Jeseník město. Na ty glugolazy jsem dívala a stojí to fakt za to?? Vypadá to pěkně, ale jen abyste nebyli zklamání. A je v Polsku pořád levnejsi? Jinak máš super tipů to si zápisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lilale Nemáš zač. Osobně jsem v Glucholazech nebyla na prohlídce města, tak nemůžu posoudit. Byla jsem tam jen nakupovat, ale už je to pár let zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Maminky Šternberk, Olomouc a okolí
- WOW místa v ČR a okolí
- Odřený nárazník - oprava Praha a okolí
- Hledám kamarádku Vracov a okolí ????
- Poraďte prosím, kdo zná Brno a okoli
- Zlaté hory
- Lukostřelba v okolí Kladna